KLOPP ODLUČNO STAO U OBRANU LOVRENA: / 'Nemam poštovanja prema ljudima koji govore takve stvari'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Trener Liverpoola Jürgen Klopp oštro je odgovorio kritičarima koji tvrde da je obrana s Dejanom Lovrenom i Joelom Matipom najveći problem njegove momčadi.

24.10.2016.
12:02
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Liverpool sjajno igra ove sezone i s 20 bodova dijeli vrh premierligaške ljestvice s Manchester Cityjem i Arsenalom. No, zanimljivo je da Redsi samo u jednoj od devet dosadašnjih utakmica nisu primili gol, što je mnoge komentatore u Engleskoj nagnalo na zaključak da bi upravo obrana mogla biti glavna prepreka klubu na putu do toliko željenog naslova.

Dejan i Joel su bili izvanredni

Liverpool je prošli vikend pobijedio West Bromwich s 2-1, a Klopp je nakon utakmice izjavio kako je oduševljen našim Lovrenom i Kameruncem Matipom, posebno načinom na koji su odrađivali zračne duele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam već nekoliko puta da Liverpool ima sumnjivu obranu, ali nemam poštovanja prema ljudima koji to govore. Nije to neki problem, ne moram svakoga poštovati. Trener sam ove momčadi, blizak sam s igračima, sve utakmice gledam iz prilično dobre perspektive. Protiv Manchester Uniteda (0-0, op. a.) smo se branili briljantno, a protiv West Bromwicha je bilo jako teško, ali nismo imali nikakvih problema u obrani", naglasio je njemački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali smo biti vrlo agresivni kad smo branili njihove duge lopte bez prekršaja. Bio je to ozbiljan izazov, ali odradili smo ga briljantno. Kad je lopta bila u zraku, Dejan i Joel su bili izvanredni", dodao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo