Ispao još veći skandal oko 'namještene' utakmice Hrvatske: 'Falsificirali su me'

Cijela priča o namještaljki na Svjetskom prvenstvu i utakmici Hrvatske i Kameruna je zapravo - laž! Barem tako tvrdi kralj singapurske kladioničarske mafije.

2.7.2014.
14:10
VOYO logo

Wilson Raj Perumal (48) tvrdi kako je njemački tjednik Der Spiegel krivotvorio razgovor s njim i da nikad nije ništa ni znao o navodnoj namještaljki na utakmici Hrvatske i Kameruna. 48-godišnji osuđivani kriminalac tvrdi da je s novinarom razgovarao tek nakon dvoboja, iako se iz njegovih riječi da iščitati kako je razočaran jer je cijelu priču priču zapravo otkrio u povjerenju.

"Ni u jednom trenutku nisam ponudio referencu o tome da će na utakmici pasti četiri pogotka, kao ni da će biti crvenog kartona. Također ni u jednom trenutku nisam sugerirao da imam podatak o točnom rezultatu koji bi bio temeljen na mojem opsežnom iskustvu namještanja utakmica. I zadnje, ali ne i najmanje važno: novinar Der Spiegela me ni u jednom trenutku nije obavijestio da će naš razgovor biti javno objavljen u njegovom listu", stoji u tekstu kojeg donosi Jutarnji list, a kladioničarski kralj se ispričao svima kojima je nenamjerno nanio štetu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Šokiran sam i zatečen da tako cijenjeni magazin može ići toliko daleko i falsificirati moje tvrdnje s očitim ciljem dizanja prašine oko namještanja utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz njemačkog tjednika su poručili da i dalje stoje pri njihovoj priči.

"I dalje tvrdimo da je gospodin Perumal u chatu s našim urednicima nekoliko sati prije utakmice predvidio da će Hrvatska pobijediti rezultatom 4-0 te da će jedan igrač Kameruna u prvom poluvremenu dobiti crveni karton", kazao je novinar Spiegela Rafael Buschmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, FIFA je pokrenula istragu, a hoće li rezultirati konkretnim epilogom, nakon što je jedini svjedok povukao svoje riječi, saznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo