KINESKI NOGOMET DOBIO NOVO JAKO IME: / Hulkov klub doveo prvaka Portugala, Rusije i Europske lige

Image
Foto: NELSON ALMEIDA

Shanghai SIPG, bogati klub koji se natječe u kineskoj Super ligi, potvrdio je promjenu trenera i novog šefa struke Portugalca Andrea Villas-Boasa pritom učinio jednim od najplaćenijih na svijetu.

4.11.2016.
13:27
NELSON ALMEIDA
VOYO logo

Bivši menadžer Chelseaja i Tottenhama, s Portom osvajač dvostruke krune i Europske lige prethodni je posao odrađivao u ruskom Zenitu kojem je u dvije sezone donio naslove u prvenstvu, Kupu i Superkupu. U kineskom prvoligašu zamijenio je Sven-Görana Erikssona koji je s momčadi osvojio treće mjesto u prvenstvu s dvanaest bodova zaostatka za prvakom Guangzhou Evergrandeom. Mjesto je to koje garantira nastup u kvalifikacijama azijske Lige prvaka. Godinu ranije na drugom su mjestu za istim prvakom ostali udaljeni dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Andre Villas-Boas je vodeći mladi trener u europskom nogometu, vrlo je strastven i posjeduje veliku količinu trenerskog iskustva. Uvjereni smo da će njegov dolazak taktički oplemeniti momčad, otkriti potencijal naših mladih talenata i odvesti klub prema novim visinama", poručili su iz kluba koji će Portugalcu za taj posao godišnje isplaćivati oko 12,5 milijuna eura.

Najjače igračko ime kluba u kojem nastupa i bivši Hajdukov ofenzivac Bjelokošćanin Jean Evrard Kouassi svakako je brazilski reprezentativac Hulk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo