Mandžo zabio dva gola, prvi je strijelac Njemačke, ali u Bayernu ima i boljih!

Kao i obično nabolje ocijenjeni hrvatski nogometaš u Bundesligi proteklog je vikenda prema Kickerovom sudu bio Bayernov napadač Mario Mandžukić. Ipak, u Bayernu ima i igrača s višim ocjenama...

10.3.2014.
11:37
VOYO logo

Mandžukićev nastup protiv bivšeg mu kluba Wolfsburga u visokoj 6:1 gostujućoj pobjedi valoriziran je sa skoro savršenih 1.5 (ocjene se kreću u rasponu od savršene jedinice do najlošije šestice). Iako je zabio dvaput te dospio na prvo mjesto strijelaca Bundeslige, Mario, zanimljivo, nije bio najbolje ocijenjeni igrač Bayerna. Savršenu je jedinicu u Bayernu zaslužio Thomas Müller, koji je upisao dva pogotka i asistenciju.

Mandžukić je u igru ušao u 57. minuti, a s dva gola izbio je samostalno na vrh ljestvice najboljih strijelaca ispred Roberta Lewandowskog i Adriana Ramosa koji imaju gol manje na kontu. Od ukupno 16 postignutih golova, Mandžukić ih je 5 zabio ljevicom, pet desnicom i 6 s glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Wolfsburgovim je redovima svih 90 minuta odradio Ivan Perišić, za što je ocijenjen prolaznom četvorkom, dok Ivica Olić nije ulazio u igru. Solidnim su trojkama ocijenjeni HSV-ovi Milan Badelj i Ivo Iličević koji su odigrali svih 90 minuta u domaćem 1-1 remiju protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo