OGLAS

KEK ZAPRIJETIO IGRAČIMA: / 'Tko je u Koprivnici razmišljao o Milanu, taj Milano neće vidjeti'

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL

Trener Rijeke Matjaž Kek još uvijek nije prebolio subotnji remi (1-1) na gostovanju kod Slaven Belupa u desetom kolu hrvatskog prvenstva.

25.9.2017.
21:54
PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je u subotu u Koprivnici vodila s 1-0 pogotkom Hebera, ali je dopustila Slavenu da do kraja utakmice izjednači preko Međimoreca. Jesu li misli igrača možda već bile usmjerene prema San Siru i velikom dvoboju u četvrtak.

Image
[VIDEO] HRVATSKI PRVAK KIKSAO U KOPRIVNICI: /

Brazilac zabio bivšem klubu, Kopićev džoker s klupe utišao Riječane

Image
[VIDEO] HRVATSKI PRVAK KIKSAO U KOPRIVNICI: /

Brazilac zabio bivšem klubu, Kopićev džoker s klupe utišao Riječane

'Posljedica jakog ritma'

"Ne bih rekao. Možda su neke stvari posljedice jakog ritma, iako puno igrača nije igralo u Vrbovcu, tako da su imali šest dana poslije Hajduka. Tu ne vidim problema, a onaj koji je u Koprivnici razmišljao o Milanu, taj Milano neće vidjeti", jasan je bio Kek u razgovoru za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na Rijkine promjenjicve igre u posljednje vrijeme, nameće se pitanje može li pružiti pravi otpor favoriziranom Milanu.

"U takvim utakmicama moramo prihvatiti način kvalitetne igre jedan na jedan, duel igre, a to su stvari koje nam nedostaju u ovom dijelu sezone. Nedostaje nam odlučnija igra jedan na jedan. Što ću govoriti o kvaliteti Milana, zna se kako se trebaju odigrati takve europske utakmice. Puno posla nas čeka do četvrtka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Gorgona i Punčeca

A na San Siru će Riječani biti lišeni pomoći ozlijeđenih Gorgona i Punčeca.

"Neće ih biti više tjedana. Pojavio se i problem kod Eleza, zato sam čekao dugo s trećom izmjenom jer je već na poluvremenu naslutio da će teško izdržati utakmicu. U drugom poluvremenu se vidio taj njegov problem i tek trebamo vidjeti hoće li biti sposoban odigrati u četvrtak. Sve drugo utakmica u Koprivnici nije odnijela. Hvala Bogu, igrali smo i na kvalitetnom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo