KEK POKUŠAVA RIJEŠITI PROBLEME: / 'Za to sam plaćen. Razgovarao sam s Gavranovićem…'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Aktualni hrvatski nogometni prvak Rijeka subotnjom utakmicom protiv Cibalije nastavlja natjecanje u domaćem dvorištu.

8.9.2017.
18:20
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Tu utakmicu branitelj naslova dočekuje na trećem mjestu ljestvice sa četiri boda manje u odnosu na vodeći Dinamo i bodom manje od drugoplasiranog Hajduka. Kek očekuje kompletnu berbu bodova, svjestan ipak da pred njegovom momčadi nije lagan zadatak:

"Uvijek poslije stanke s nestrpljenjem očekuješ kako ćeš ući u nastavak prvenstva i seriju utakmica koje nas očekuju. Pokušali smo s treningom što bolje i kvalitetnije uvesti nove igrače. Dolazi momčad koja je pobijedila nekoliko puta zaredom, koja se formirala do sada. Moramo utakmicu što prije navući na naš ritam. No, igramo na Rujevici i time sam sve rekao. Kako će to izgledati s naše strane, to prepustite svlačionici i meni", prenosi Kekove riječi portal Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premalo je treninga, no raduje me želja i volja igrača za radom. Imamo puno novih lica, zarotiralo se, što je uobičajeno za Rijeku, da li je to sada prebrzo ili prekasno, to vi presudite. Meni je drago da je aklimatizacija tih igrača bila uobičajna, brzo su se uklopili. Trener je naravno u problemu kad prvo mora fizički spremiti igrača, a onda ga uvesti u taktičke zahtjeve koje ima ekipa i na kraju krajeva podići u neku formu, a za to sam plaćen. Ja ću nastojat napraviti to što brže", poručio je uz dodatak:

"Imam interesatnog materijala, kockat ću se. Nisam toliko ovisan, nekad pogodiš, nekad ne. No, sigurno da nam ovi igrači daju širinu. S Gavranovićem sam razgovarao i rekao mu što želim od njega vidjeti na treningu i na utakmicama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li i dobiti tek treba vidjeti. Kao i što i koliko Gavranović može nakon propalog dogovora oko transfera u Dinamo. Propalog transfera kojeg u Rijeci ne žele priznati.

Image
PREKO NOĆI POSTAO IZDAJNIK: /

Gavranović o propalom transferu: 'Nemojte me ocijenjivati po medijskom pisanju'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo