KATALONIJA U OČAJU ZBOG KAPETANA! Iniesta izgubljen vjerojatno do 2017.: / 'Nije mi lako u ovom trenutku'

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Kapetan Barcelone Andres Iniesta zbog ozljede kolateralnog ligamenta desnog koljena pauzirati će od šest do osam tjedana, izvjestio je klub na svojoj službenoj stranici.

23.10.2016.
14:52
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

To bi značilo da će ponajbolji veznjak današnjice propustiti i El Clasico 4. prosinca na Nou Campu. Ova ozljeda šokirala je Kataloniju i Iniestu koji je subotnji derbi 9. kola Primere na Mestalli između Valencije i Barcelone (2-3) završio već nakon jedanaest minuta igre nakon žestokog starta domaćeg kapetana Enza Pereza, a s travnjaka iznesen je na nosilima i u suzama.

U SUZAMA GA IZNIJELI S TRAVNJAKA: Ovako je izgledala ozljeda Inieste koja je šokirala Kataloniju

http://www.dailymotion.com/video/x4yl8vb_andre-iniesta-horrible-knee-injury_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta možda neće zaigrati sve do 2017. godine

"Najgora vijest koja je u subotu došla s Mestalle je, bez sumnje, ozljeda Andresa Inieste. Kapetan je protiv Valencije odigrao samo 11 minuta, a za to vrijeme pretrpio je tri prekršaja. Treći prekršaj bio je i onaj najgori, a napravio ga je Enzo Perez koji, umjesto da ide na loptu i blokira je, on je udario Iniestu u nogu prilikom promjene pravca i izazvao ozljedu koljena. Iniestine gestikulacije, suze i bolni izraz na licu odmah su alarmirali liječnike i trenera Luisa Enriquea. Odmah je na nosilima izveden s travnjaka, a nakon prvog pregleda liječnika službena izjava iz kluba bila je da je Iniesta pretrpio djelomičnu ozljedu bočnog kolateralnog ligamenta i stražnje kapsule desnog koljena. Prilikom dolaska u Barcelonu i posjeta Ciutatu Esportivu, novi liječnički nalaz potvrdio je početnu dijagnozu, a procijena liječnika je da će Iniesta s travnjaka izbivati od 6 do osam tjedana. To bi značilo da Iniesta možda neće zaigrati svoju prvu utakmicu sve do 2017. godine", piše katalonski Mundo Deportivo.

Rakitić putem Twittera pobjedu posvetio Iniesti

Trener Barcelone Luis Enrique je nakon utakmice kazao kako ne mogu slaviti pobjedu protiv Valencije jer se ozljedio Iniesta, pišu španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniestu je zamijenio naš Ivan Rakitić koji je asistirao Messiju za prvi gol u 22. minuti utakmice za 1-0 Barcelone. Nakon susreta, Raketa je na svom službenom Twitter profilu napisao:

"Ova tri važna osvojena boda samo su za tebe", stoji komentar uz sliku Inieste u trenutku ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Suarez misli na svog kapetana

"Budi jak maestro. Vrati nam se brzo", poručio je nakon utakmice strijelac drugog gola za Barcu Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon brojnih poruka podrške putem društvenih mreža, što od strane njegovih suigrača, što od navijača, javio se i sam Iniesta i putem Twittera poručio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi lako u ovom trenutku. Bit ću nekoliko tjedana van terena, ali moglo je biti kud i kamo gore. Želim zahvaliti svima na silnim porukama podrške i ohrabrenja. Šaljem svima zagrljaje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se Iniesta pridružio listi ozlijeđenih igrača Barcelone koju čine Cillessem, Pique, Alba, Rafinha i Arda Turan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je pobjedom protiv Valencije preuzela vrh Primere s bodom više od Atletico Madrida i Reala, te dva boda više od Seville. U nedjelju Sevilla dočekuje Atletico, Real igra kod kuće protiv Bilbaa.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo