KAPETAN MANDŽO PREDVODI HRVATSKU: / 'Za njih nema prijateljske utakmice, tako ćemo se i mi postaviti'

Image
Foto: AFP, GENT SHKULLAKU

Mario Mandžukić će u utorak (20.45 sati) kao kapetan predvoditi hrvatsku nogometnu reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske u Belfastu.

14.11.2016.
21:32
AFP, GENT SHKULLAKU
VOYO logo

Napadač Juventusa će ponijeti vrpcu u izostanku Luke Modrića, Ivana Rakitića i Vedrana Ćorluke, a osim spomenute trojice, izbornik Ante Čačić je dao poštedu i Mateu Kovačiću, Ivanu Perišiću i Danijelu Subašiću. Hrvatska je u Belfast doputovala nakon pobjede protiv Islanda (2-0) u kvalifikacijama na Svjetskom prvenstvu, a kalendarsku godinu želi završiti još jednim trijumfom.

Image
ČAČIĆ BEZ POLA MOMČADI, ALI PUN OPTIMIZMA: /

'Namjera nam je prekinuti domaćinu niz nepobjedivosti'

Image
ČAČIĆ BEZ POLA MOMČADI, ALI PUN OPTIMIZMA: /

'Namjera nam je prekinuti domaćinu niz nepobjedivosti'

'Lijepo je biti dio ove momčadi'

"Svima nam je drago da smo utakmicu s Islandom odradili kako smo i priželjkivali. Pobijedili smo u teškim uvjetima, bez navijača, i jako smo sretni zbog tog uspjeha. Sada ovo okupljanje želimo završiti na najbolji mogući način. Imamo dosta sjajnih mladih igrača i lijepo mi je biti dio takve momčadi. Sjeverna Irska je dobra, za njih nema prijateljske utakmice - njima je svaka natjecateljska. Moramo se i mi tako postaviti, imamo kvalitetu, i bit će to dobra utakmica", najavio je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se naš napadač na konferenciji za novinare ispadanja u osmini fionala ovogodišnjeg Eura od kasnijeg prvaka Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima nam je bilo teško poslije Portugala, ali ostavili smo to iza sebe. Sadašnji rezultati najbolje pokazuju da smo okrenuli novu stranicu, pokazujemo dobru igru i zajedništvo na terenu. Želimo ostvariti plasman na SP, imamo sjajnu momčad", dodao je Mandžukić.

'Neće nas iznenaditi'

Sjeverna Irska je u Francuskoj također dogurala do osmine finala, a nastup je okončala protiv Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Europskom prvenstvu bili smo koncentrirani na svoje nastupe, nismo mnogo stigli pratiti druge momčadi, ali znamo neke sjevernoirske igrače i mislim da nas domaćin neće iznenaditi. Drugi su u kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko prvenstvo, uvjerljivo su svladali Azerbajdžan. Izbornik i stručni stožer dobro će nas pripremiti, kao i svaki puta do sada", zaključio je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo