KAPETAN IZRAELA ŠOKIRAO CIJELU ZEMLJU: / Zbog ovog poteza ekspresno je izbačen iz reprezentacije

Image
Foto: Screenshot

Kapetan Izraela Eran Zahavi izazvao je skandal u svojoj zemlji zbog poteza koji mu nikako nije trebao.

4.9.2017.
9:41
Screenshot
VOYO logo

Naime, u kvalifikacijskom susretu za Svjetsko prvenstvu igranom u Haifi Makedonija je pobijedila Izrael 1-0 golom Gorana Pandeva iz 73. minute i tako domaćinu oduzela praktički sve šanse za plasmanom na SP.

TURSKA U KAOSU PRED HRVATSKU: Igrači ne slušaju novog izbornika, Lucescu sprema radikalni potez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svega 11,350 navijača došlo je na stadion u Haifi kako bi dali podršku svojoj momčadi koja je, do ovog sraza, imala negativni niz od dva poraza. Izarelu je trebala pobijeda protiv Makedonije, kako bi ostao izjednačen s Albanijom u borbi za treću poziciju u skupini G.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makedonija do ovog sraza izgubila pet od posljednjih šest utakmica

No, Makedonija, koja je pak do ovog sraza pobijedila tek u jednoj od šest posljednjih odigranih kvalifikacijskih utakmica, šokirala je domaće navijače i nogometaše i uzela tri boda.

Prema pisanju Jerusalem Posta, u 73. minuti Zahavi je izlazio iz igre, a jedan dio navijača uzeo ga je na zub i na njemu iskalio svoje frustracije. Uslijedile su lavine navijačkih zvižduka s tribina, a Zahavi to nije mogao podnijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubio živce

Tad je Zahavi u potpunosti izgubio živce, skinuo kapetansku traku s ruke i bahato ju bacio. Jednostavno, nije mogao više kontrolirati svoju ljutnju, pišu Izraelci. Zahavi se nakon utakmice ispričao zbog svog poteza, ali "samo ljudima koji ga vole".

No, isto tako, kazao je kako nema razloga "ispričavati se onima na stadionu koji su ga vrijeđali". Čak mu, kako je i sam kazao, nije žao što je to napravio samo zbog njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/8nav5

Izraelski nogometni savez suspendirao Zahavija

I onda potpuna nevjerica! Manje od dva sata nakon utakmice Izraela i Makedonije Izraelski nogometni savez objavio je kako su suspendirali Zahavija o žurnom postupku i kapetan se nije našao u avionu za let prema Italiji u nedjelju poslijepodne, gdje Izrael igra svoj sljedeći kvalifikacijski susret u Reggio Emiliji u utorak, gradu koji se nalazi u u sjevernoj Italiji, u talijanskoj regiji Emilia-Romagna u istoimenoj pokrajini Reggio Emilia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo bili na Svjetskom prvenstvu 40 godina i mislim da će tako i biti u sljedećih 40. Kada sam čuo te zvižduke srce mi je eksplodiralo", otkrio je Zahavi. Nakon sedam odigranih kola u kvalifikacijskoj skupini G četvrtoplasirani Izrael ima 9 bodova, 10 manje od vodeće Španjolske i 7 manje od drugoplasirane Italije.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo