KAOTIČNA SITUACIJA U TALIJANSKOM DIVU: / Navijači napali kapetana, klub mu prijeti oduzimanjem vrpce

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Situacija u talijanskom velikanu Interu potpuno je izmakla kontroli nakon što je svjetlo dana ugledala autobiografija klupskog velikana Maura Icardija.

16.10.2016.
21:31
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Argentinski napadač je ušao u sukob s navijačima Intera, što će mu za početak donijeti gubitak kapetanske vrpce, a u skoro vrijeme vjerojatno i odlazak sa San Sira. Icardi je u autobiografiji prepričao navodni događaj nakon poraza od Sassuola (1-3) u veljači 2015. godine. Ustvrdio je kako je jednom malom navijaču bacio svoj dres, ali su ga ratoborni navijači, ljutiti zbog poraza, istrgnuli dječaku iz ruku i bacili ga natrag. Nakon toga je navodno došlo do žestoke rasprave s nekima od vođa navijačke skupine, a suigrači su ga u svlačionici proglasili herojem.

Image
INTEROVA ZVIJEZDA NA UDARU NAVIJAČA I MAFIJE: /

'Želiš li da mu slomimo noge?'

Image
INTEROVA ZVIJEZDA NA UDARU NAVIJAČA I MAFIJE: /

'Želiš li da mu slomimo noge?'

'Dovest ću stotinu kriminalaca iz Argentine'

"Spreman sam suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo, 50, 100, 200? Dovest ću stotinu kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti, a onda ćemo vidjeti", napisao je Icardi u knjizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je autobiografija objavljena, navijači su poludjeli jer tvrde da je Icardijeva priča izmišljena, a najavu dolaska kriminalaca iz Argentine su doživjeli kao prijetnju. Putem društvenih mreža su mu poručili da više ne smije biti kapetan, a na nedjeljnoj utakmici Serije A, u kojoj je Inter kod kuće poražen od Cagliarija (1-2), najžešći su mu tifosi cijelo vrijeme zviždali, uključujući i trenutak kad je izvodio jedanaesterac koji je na koncu i promašio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo poštovati navijače'

No, nije stalo samo na tome. Talijanski mediji javljaju da je u večernjim satima skupina od 40 navijača pokušala izvesti napad na Icardijev automobil. Ispred kuće su mu, pak, izvjesili transparent s porukom "Ovdje smo... Kada dođu tvoji prijatelji iz Argentine, hoćeš li nas upozoriti ili ćeš se ponijeti kao kukavica?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napeta situacija prisilila je na reakciju Interovog dopredsjednika i klupsku legendu Javiera Zanettija koji je dao naslutiti da će njegovom sunarodnjaku biti oduzeta kapetanska vrpca.

"Hoćemo li nešto poduzeti? Nažalost, morat ćemo. Navijači su najvažniji element kluba i moramo ih poštovati. Ne možemo prihvatiti ovakvo ponašanje osobe koja je klupski zaposlenik. Razgovarat ćemo o ovim događajima i vidjet ćemo što će biti. Hoćemo li oduzeti Icardiju vrpcu? Vidjet ćemo. Ponašanje igrača mora biti u skladu s vrijednostima i poviješću Intera", naglasio je Zanetti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo