KAOS U MILANU: / Mlada zvijezda se žali na psihičko zlostavljanje, agent traži poništavanje ugovora

Image
Foto: AFP

Donnarumma tvrdi da je ugovor potpisao pod prisilom, što je izazvalo bijes njegova agenta Mina Raiole.

12.12.2017.
11:39
AFP
VOYO logo

Mladi vratar Milana Gianluigi Donnarumma ponovno se našao u središtu pozornosti talijanskih i svjetskih medija. Njegov agent, osebujni Mino Raiola, navodno traži od kluba poništavanje ugovora koji je 18-godišnji golman potpisao tijekom ljeta. Donnarumma tvrdi da je novi ugovor s Milanom potpisao pod prisilom, a žali se i na psihičko zlostavljanje u klubu.

Image
MILAN NAPOKON POBIJEDIO, ALI GATTUSO PRIJETI: /

'Ako igrači neće raditi što ću tražiti od njih, uništit ću ih'

Image
MILAN NAPOKON POBIJEDIO, ALI GATTUSO PRIJETI: /

'Ako igrači neće raditi što ću tražiti od njih, uništit ću ih'

Nema odštetne klauzule?

Donnarumma je ljetos od heroja Milanovih navijača naglo postao 'neprijatelj broj 1' jer je odbio produljiti ugovor koji je isticao 2018. godine. No, onda je iznenada promijenio odluku i postpisao novi ugovor koji ga za posrnulog talijanskog velikana veže do 2021. godine. U ugovor su trebale biti ugrađene i dvije odštetne klauzule: jedna od 40 milijuna eura ako se Milan ne plasira u Ligu prvaka, a druga od 70 milijuna eura ako Rossoneri osiguraju nastup u najelitnijem kontinentalnom natjecanju. No, klub je navodno izigrao dogovor pa u ugovoru nema nikakve odštetne klauzule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport piše kako je Donnarumma ovih dana poslao vodstvu kluba pismo u kojem tvrdi da je novi ugovor potpisao pod prisilom, bez nazočnosti svoga agenta, ni bilo koga od njegovih suradnika. Osim toga, tvrdi i kako klub na njega vrši psihički pritisak, a Raiola dodaje kako se radi i o moralnom zlostavljanju. Zbog svega toga zahtijeva poništavanje ugovora i odlazak svoga štićenika bez odštete na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gattusov bijes

Slučajno ili ne, priča je izašla na vidjelo svega dan nakon što je usred utakmice na Donnarummu planuo trener Gennaro Gattuso. U nedjeljnom dvoboju protiv Bologne (pobjeda Milana 2-1) Donnarumma u jednom trenutku, prema Gattusovu mišljenju, nije dovoljno brzo vratio loptu u igru. Trener Rossonera zbog toga je potpuno izgubio živce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne budeš radio što ti kažem, uništit ću te", uhvatile su kamere Gattusa kako urla na mladu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo