KAMPANJA HNS-a: / Vatreni rekli ne rasizmu, diskriminaciji i nasilju na tribinama

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

su se priključili 'Mojoj tribini', kampanji Hrvatskog nogometnog saveza protiv rasizma, diskriminacije i nasilja na nogometnim tribinama.

25.11.2015.
15:42
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Cilj kampanje "Moja tribina" je podrška i doprinos borbi svih oblika protupravnog ponašanja na nogometnim stadionima, od rasizma preko drugih oblika diskriminacije do navijačkog nasilja.

Službene stranice HNS-a pišu kako su se, nakon igrača i trenera svih hrvatskih prvoligaša, kampanji priključili i hrvatski reprezentativci. Predvođeni kapetanom Darijom Srnom, Vatreni su poslali jasne poruke kakve tribine priželjkuju. Tribine bez nasilja, uništavanja, rasizma, ksenofobije i drugih oblika diskriminacije. Tribine na kojima se pjeva i na kojima se bodri 90 minuta, na kojima se poštuju protivnici, službene osobe i drugi navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najjači smo kada smo zajedno'

"Pozitivna i zdrava atmosfera na tribinama je sigurno zajednička želja svih sudionika hrvatskog nogometa - od klubova i Saveza preko igrača i trenera do medija, gledatelja, navijača i cijele javnosti. Zbog toga Vas i hrvatski reprezentativci pozivaju da se diskriminaciji suprotstavimo zajedno, kao što zajedno slavimo pobjede, pjevamo himnu i dajemo maksimum za Hrvatsku. Kao što u videu kaže Mario Mandžukić - "Najjači smo kada smo zajedno!"", stoji na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo