Njemačka će pomoći Vatrenima pred SP

Nogometna reprezentacija Njemačke testirati će jednog od suparnika Hrvatske na Svjetskom prvenstvu koje će se dogodine održati u Brazilu.

20.12.2013.
11:27
VOYO logo

Prvog dana mjeseca lipnja "elf" će u Mönchengladbachu ugostiti reprezentaciju Kameruna, momčad protiv koje će izabraniciNike Kovača odigrati drugi susret na Svjetskom prvenstvu u Manausu 18. lipnja.

"Još smo nakon ždrijeba razgovarali o mogućnosti odigravanja ove utakmice. Drago mi je da smo uspjeli uskladiti datum i da ćemo provjeriti svoju snagu protiv tako snažnog suparnika", rekao je izbornik Kameruna Volker Finke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci vjeruju da će im iskustvo igranja jedne prijateljske utakmice protiv afričke reprezentacije pomoći na SP, s obzirom da tamo u grupi imaju Ganu.

Za Hrvatsku ovo nije loša vijest, izbornik Niko Kovač i njegov stožer će moći pred početak SP-a provjeriti snagu Kamerunaca protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta. Poznavajući njemački mentalitet oni će i ovu pripremnu utakmicu shvatiti vrlo ozbiljno i sigurno će razgoliti neke mane Kamerunaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo