KALVARIJA HRVATA: / Na treningu mu izletjelo koljeno, čega ga operacija i duga stanka

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunic

Hrvatski vratar Matej Delač, član bosanskohercegovačkog prvaka Sarajeva, morat će na operaciju koljena, pišu službene klupske stranice.

27.10.2015.
19:35
PIXSELL, Marko Lukunic
VOYO logo

Delač je na prijateljskoj utakmici Sarajeva protiv Novog Pazara 10. listopada zadobio ozljedu ligamenata koljena. U klubu su se nadali da povreda nije ozbiljnije naravi, ali nažalost je. Iako su informacije o zdravstvenom stanju Delača krajem prošlog tjedna bile pozitivne, Delač je obnovio povredu na jednom od treninga prošlog vikenda, nakon čega je zaključeno da je operativni zahvat neizbježan, javljaju iz FK Sarajevo.

"Sve je bilo dobro i sudjelovao sam u trenažnom procesu, međutim, prilikom jednog izbacivanja i promjene kretanja, koljeno je opet izletjelo kao na utakmici u Mostaru. Dijagonoza je da moram na operaciju, koja će uslijediti u narednim danima", kazao je Delač i naglasio kako se osjeća dobro, te da je njegovo samopouzdanje nepromijenjeno iako je situacija teška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

"Matej ima maksimalnu podršku našeg medicinskog osoblja'

Hrvatski vratar rodom iz Uskoplja u BiH u dosadašnjem tijeku sezone zabilježio je devet nastupa.

"Jedva čekam da operaciju ostavim iza sebe i da krenem u potpunosti s rehabilitacijom. Želim da se vratim što prije na teren, svjestan sam težine povrede, ali od kukanja nema ništa", dodao je Delač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član medicinskog osoblja Sarajeva dr. Senad Maskić naglasio je da Delač mora biti strpljiv u tjednima koji dolaze.

"U razgovorima s njim zaključio sam da je usprkos težini ozljede psihički jako stabilan i da je isključivo fokusiran na proces oporavka, što je jako dobro. Matej ima maksimalnu podršku našeg medicinskog osoblja", rekao je Maskić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo