TRANSFER NA VIDIKU

KALINIĆ JE REKAO SVOJE: Vatreni poslao jasnu poruku čelnicima kluba, čeka se njihova reakcija

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić i dalje je u središtu nadmudrivanja između sadašnjeg kluba Fiorentine i Milana koji ga želi kupiti.

Pregovori dvaju klubova traju već neko vrijeme, a sporna je, kao i obično, visina odštete. Talijanski mediji tvrde da Fiorentina traži oko 30 milijuna eura za hrvatskog napadača, dok Milan pokušava spustiti cijenu uključivanjem jednog od svojih igrača u transfer.

‘PRODALI BISTE I DIM SVIJEĆA’: Vlasnici slavnog kluba odlučili pobjeći zbog bijesa navijača

U prošloj sezoni 20 golova

Pojavila se prije nekoliko dana informacija da se u utrku za Kalinićem uključio i Inter, ali naš je nogometaš ipak puno bliže Milanu. Kako izvještava Sky Sport, a prenosi Football Italia, Kalinić je jasno dao do znanja čelnicima Fiorentine kako želi da ga puste u Milan i njegov agent čeka da dva kluba napokon pronađu zajednički jezik.

Talijanski mediji ističu kako se Kalinić svojim fizičkim i tehničkim karakteristikama idealno uklapa u viziju Milanova trenera Vincenza Montelle koji inzistira na njegovom dolasku.  Naš je napadač u prošloj sezoni u 42 nastupa postigao 20 pogodaka i četiri puta asistirao.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr