KAKVA PRIJEVARA: / Kladionica mu zbog vlastite pogreške ne želi isplatiti dobitak

Jedan je engleski navijač odlučio krenuti u pravnu bitku protiv kladionice koja mu je odbila isplatiti puni dobitak iako je uredno uplatio svoje listiće i dobio potvrdu.

28.4.2015.
14:41
VOYO logo

Što se dogodilo? Uoči polufinalne utakmice FA Cupa između Aston Ville i Liverpoola, stanoviti Darren Tyler ugledao je u izlogu poslovnice William Hilla u Vauxhallu koeficijent 18 na opciju da će Villa pobijediti i da će pritom obje momčadi zabiti. Uplatio je dva listića, oba sa spomenutim koeficijentom, dobio je i potvrdu s rukom ispisanim koeficijentom, a ukupan je dobitak bio nešto veći od 1500 funti.

Villa je na koncu pobijedila s 2:1 i presretni je Tyler bio uvjeren da je dobio lijepi iznos. Nazvao je kladionicu da se raspita o podizanju dobitka, a onda je uslijedio šok. S druge su mu strane rekli da je došlo do pogreške i da je koeficijent trebao biti 8, a ne 18, te da mu neće isplatiti puni dobitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To znači da i ja sutra mogu otvoriti kladionicu, na sve ponuditi koeficijent 100 i nakon toga svima reći da sam pogriješio", rekao je ojađeni Tyler za Birmingham Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se podigla medijska prašina u William Hillu su odlučili da će ipak isplatiti dobitak sa spornim koeficijentom, ali samo na jednom listiću.

"Ludo je da mi priznaju koeficijent 18 na jednom listiću, a na drugom, uplaćenom u isto vrijeme na istom mjestu, ne priznaju", istaknuo je Tyler i zaprijetio da će tužiti kladionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo