KAKVA MANCINIJEVA POHVALA: / 'U Italiji nema igrača kao što je Marcelo Brozović'

Image

Upitno je kako će izgledati Interova nogometna momčad u sljedećoj sezoni; ono što se u ovome trenutku zna jest da bi u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku moglo biti prometno.

27.4.2016.
21:55
VOYO logo

"Teško je još o tome govoriti budući da ne znamo što možemo napraviti. Moramo imati briljantne ideje i nadati se da ih možemo ostvariti", izjavio je Mancini na temu transferi prije no što je odgovorio na pitanje sa jednim 'podmetnutim' imenom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Yaya Toure? Sjajan je igrač, ali pripada Manchester Cityju. Ali, nogomet je poseban, ne treba puno da se dogodi promjena. Ono što je nama potrebno jest pojačanje u vidu tehnički kvalitetnih igrača koji bi pomogli mladima, a takvi na tržištu nisu jeftini."

Brozoviću nema ravnog

Upitan da imenuje igrača koji su tijekom sezone najviše napredovali Mancini je ponudio odgovor koji mora razveseliti hrvatski navijački puk. Spomenuo je trojicu igrača od kojih su dvojica članovi hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marcelo Brozović je mnogo napredovao, ima mogućnost postati top-igrač. Mislim da u talijanskom prvenstvu ne postoji igrač koji trči toliko puno kao on i posjeduje kvalitetu jednaku njegovoj. Nakon njega spomenuo bih Geoffreyja Kondogbiju i Ivana Perišića", zaključio je Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo