VIDEO: / Ronaldov gol o kojem priča cijeli Madrid!

Real Madrid ove sezone ima ubitačan napadački trojac.

15.3.2012.
8:56
VOYO logo

Realov napad je zavidnu učinkovitost pokazao i u drugoj utakmici osmine finala protiv moskovskog CSKA, 4:1 pobjedom na San Bernabeu. Kako lagano Real zabija najbolje ilustrira situacija iz 55. minute kad je Ronaldo zabio s više od 35 metara udaljenosti.

Marca navodi kako je Ronaldo dosad zabio 42 gola, od čega 32 u španjolskom prvenstvu, 6 u Ligi prvaka, tri u Kupu kralja, a jedan u nacionalnom Superkupu. Prošle je cijele sezone Portugalac zabio 54 gola, a u Primeri je osvojio naslov najboljeg strijelca s 41 golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema je ukupno zabio 22 gola, od čega 13 u Primeri, pet u Ligi prvaka,, tri u Kupu kralja i jedan u španjolskom Superkupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain je zabio ukupno 21 gol, od čega 17 u Primeri, tri u Ligi prvaka i jedan u Kupu kralja.

Posebno je nakon susreta trener Kraljevskog klubaJose Mourinho nahvalio upravo Ronalda. "Cristiano Ronaldo je nevjerojatan. Pomislili biste da se s obzirom na broj golova iz prošle sezone ne može popraviti, ali ove je sezone na drugoj razini. Puno ljudi govorilo je da će ova utakmica biti lagana, ali ja sam znao s čim smo suočeni. Svidjela mi se izvedba, posebice zrelost. Kontrolirali smo utakmicu do 3-0. Nismo igrali vanzemaljski, ali bili smo dobri. Kod 3-1 postali smo malo nervozni, ali uspjeli smo privesti utakmicu kraju. Momčad je vrlo izbalansirana i to se pokazuje budući smo izborili četvrtfinale Lige prvaka dvije uzastopne godine", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je tada portugalski stručnjak o protivnicima u četvrtfinalu? "Nije važno kojeg protivnika dobijemo u sljedećoj rundi. Očito je da ima momčadi koje su jače od drugih, ali suočit ćemo se s bilo kim". specijal-201102150360004-Naj gol

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo