KAKO JE MODRIĆ OSVOJIO SRCE SVIJETA: / 'Sve je manje onih koji odolijevaju njegovom nogometnom šarmu'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Pretposljednjeg dana godine ugledni španjolski dnevni list Marca još se jednom poklonio kreatoru igre Real Madrida i hrvatske reprezentacije Luki Modriću.

30.12.2016.
14:00
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

"Ako je bilo onih koji su na početku 2016. odolijevali nogometnom šarmu Luke Modrića, njihov broj je do kraja godine sigurno pao nakon autoritativnih i tehnički maestralnih 12 mjeseci ovog veznjaka. Frederic Beigbeder (francuski pisac, op. a.) je napisao da ljubav traje tri godine, ali Modrić dokazuje drugačije. U četvrtoj godini od dolaska iz Tottenhama, Hrvat je stekao naklonost svih koji su imali zadovoljstvo gledati ga", piše Marca u tekstu pod naslovom Godina u kojoj je Modrić osvojio srce cijelog svijeta.

Image
RAZMIJENILI DAROVE: /

Slavni vozač Formule 1 oduševljen poklonom koji mu je poslao Modrić

Image
RAZMIJENILI DAROVE: /

Slavni vozač Formule 1 oduševljen poklonom koji mu je poslao Modrić

'Nema navijača koji mu se ne dive'

Autor u nastavku podsjeća da je Modrić nezamjenjiv u Zidaneovom veznom redu, da je predvodio Real do 11. naslova europskog prvaka i svoga drugog te da je u dresu hrvatske reprezentacije zabio iz spektakularnog voleja na Euru u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku nove sezone najbolje se vidio njegov značaj jer su se Madriđani mučili u mjesec dana kada je Modrić bio ozlijeđen i kada je podvrgnut manjoj operaciji. Čim se vratio, bio je na najvišoj razini, a potom je ugrabio i Svjetsko klupsko prvenstvo u Japanu, što je naslov koji mu je nedostajao jer je onaj 2014. propustio zbog ozljede. I ne čudi stoga što je u Marcinoj anketi 'Zlatna lopta' dodijeljena Modriću kao najpopularnijem igraču Real Madrida među navijačima. Tome treba dodati i da je Luka čovjek koji uzrokuje najviše zavidnih pogleda među navijačima Barcelone. Stvarno ne postoje navijači koji se ne dive ovom veznjaku", zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo