Kakav tandem! Eduardo se vraća u Englesku!?

Nakon što je Mladen Petrić u svom debiju u službenoj utakmici za Fulham postigao dva pogotka i upisao asistenciju, čelnici s Craven Cottagea ‘poludjeli’ su za Hrvatima. U svom napadu sada žele i Eduarda.

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva postao je velika želja Fulhama, koji će svakog dana napustiti američki napadač Clint Dempsey.

Britanski The Sun prenosi da je Fulham spreman platiti sedam milijuna funti za nedavnog dvostrukog strijelca na prijateljskoj utakmici Hrvatske i Švicarske (2-4). Recimo i da Eduardova tržišna vrijednost (prema Transfermarktu) trenutno iznosi šest milijuna, ali eura! Činjenica da je Fulham spreman ponuditi gotovo tri milijuna eura više za Eduarda dovoljno govori koliko ga zapravo žele čelnici i menadžer Martin Jol.

Eduardo je ove sezone nastupio u tri utakmice domaćeg prvenstva za ukrajinski Šahtar, te je pritom upisao jednu asistenciju.

Prošle je sezone u 16 utakmica zabio pet pogodaka u ukrajinskoj Premier ligi, ali na početku ove je pokazao da bi uskoro zaista mogao biti u onoj staroj formi, kao prije ozljede.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr