'KAKAV PAPAK': / Nevjerojatna pogreška talijanskog stratega koju je uočio samo znalac Ćiro

Image
28.9.2016.
8:18
VOYO logo

On je uoči utakmice optimistično najavio da ćemo pobijediti, ali već pri prvom pogledu na početne sastave znali smo da nas, jebatga, čeka jedna veoma teška večer.

Taktički savršeno postavio igru

Talijanski strateg Massimilano Allegri, koji je na Juventusovoj klupi od 2014., te od tada niže mnoge uspjehe, taktički je utakmicu postavio gotovo pa savršeno. Pjanić i Higuain su naprijed radili što ih je volja, a Berzagli, Bonucci i Chiellini u zadnjem redu besprijekorno su držali sve pod kontrolom. O tome što su nam Evra i Alves činili po bokovima, te Khedira i Hernanes u sredini terena, bolje da ni ne govorim. Rezultat je, naime, po tom pitanju sve rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je, međutim, meni kao laiku promaknulo, a Ćiro zbog toga samo što nije pao sa stolca kada je ugledao, nevjerojatna je, pa čak i neobjašnjiva, pogreška Juventusova trenera o kojoj bi se svakako trebalo više govoriti.

Image
Image

Ćiro je morao podviknuti

Elem, Ćiro Blažević koji nije samo naš najbolji trener, kao što sam naveo na početku, a o čemu svjedoče brojna priznanja i rezultati, nego i naš najelegantnije odjeveni, odmah je primijetio da je Allegri katastrofalno svezao kravatu oko vrata. Onaj tanji dio, naime, onaj koji bi trebao biti iza ovog glavnog dijela na kojemu je decentno ušiven klupski grb, bio je za nekoliko centimetara duži i tužno je visio naočigled svih gledatelja jučerašnje utakmice. Međutim, samo je Ćiro to primijetio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav papak!", podviknuo je tako glasno da su se svi od Jelačić placa, pa do Charlija u Gajevoj ulici, kućni broj 4, a gdje smo gledali utakmicu, ukočili poput svih onih prvoklasnih igrača koje je kroz svoju karijeru vodio i koji su unatoč tom svome renomeu, strahovali upravo od tog njegovog krika.

Nakon toga se nasmijao od srca, pripalio još jednu cigaretu, te duhovito nadodao kako Massimu zasigurno i čarape odudaraju od ostatka odjevne kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno, na njemu ništa nije odudaralo. Bio je besprijekorno odjeven u tamnoplavi sako, bijele 'čehla', dizajnersku košulju i smeđe lakirane cipele. Da kojim slučajem nisam upoznat s njegovim likom i djelom, da sam, recimo, jedan od ovih mnogobrojnih turista koji svakodnevno tutnje po Zagrebu, pomislio bih da je riječ o nekoj glumačkoj ili pjevačkoj superzvijezdi.

Image
Image

Ljudi koji su ga tijekom tih 90 minuta, koliko je Juveu trebalo da natrpaju ovaj Sopićev ćelavi Dinamo, zamolili da se s njim fotografira, samo bi potvrdili te moje slutnje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka dođe do Ćire'

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Ćiro je pokupio sve račune sa stola, veselo salutirao okupljenom društvu, i pokupio se u jedan od obližnjih stanova koje ima u vlasništvu.

Gdje je Massimo Allegri nakon utakmice otišao, to ne znam, ali ako se u nastavku Lige prvaka ne namjerava sramotiti kao što je to učinio danas na Maksimirskom stadionu, onda bih mu, evo, savjetovao da dok je još uvijek u Zagrebu posjeti Ćiru Blaževića i priupita ga za nekoliko modnih savjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tom području, sudeći prema ovom neviđenom gafu s kravatom, ima, naime, još mnogo prostora za popravak.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo