'KAKAV JE TO GOLMAN, ČUDESNO': / Čitava Španjolska bruji o talentiranom Dinamovom vrataru

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mladi talentirani vratar Modrih Dominik Livaković (21) u utakmici 3. kola skupine H Lige prvaka između Dinama i Seville (0-1) briljirao je na vratima hrvatskog prvaka.

19.10.2016.
16:39
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Livaković je protiv Seville, uz iznimno igrački raspoloženog Fernandesa, bio najbolji igrač Dinama. Vratar u-21 reprezentacije Hrvatske imao je nekoliko zapaženih intervencija, a posebno se pamti njegova sjajna bravura iz 11. minute utakmice.

TRI UTAKMICE, TRI PORAZA I OPTIMIZAM: Dinamovci prokomentirali susret, slažu se u jednom

Mariano fantastično tukao, Livaković čudesno obranio

Mariano je iz prve pucao sa 20-ak metara u sam donji lijevi kut, ali Livaković je pokazao zašto je istisnuo talentiranog Adriana Šempera s gola. Lopta je bila u silaznoj putanji i ovo je stvarno bilo teško za izvaditi. Fantastična je to bila obrana Livakovića koji je kod ove svoje intervencije pokazao klasu. Njegovu intervenciju možete vidjeti u videu dolje od 0:09.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SEVILLA DO BODOVA PROTIV HRABRIH DINAMOVIH KLINACA:

Inače, Livakovićeva sjajna predstava protv Seville odjeknula je i na društvenim mrežama kod španjolskih ljubitelja nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudesna parada Livakovića, kakav je golman taj Livaković"..., samo su neki od komentara Španjolaca na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da smo ostavili dobar dojam. Dobro smo se postavili, ali nismo uspjeli iskoristiti svoje šanse. Naravno da nam je žao i sigurno da nismo sretni jer smo primili gol na našu grešku. Bit će teško u Sevilli, ali kao i uvijek borit ćemo se i dati sve od sebe. Svaka skupina Lige prvaka je teška, to su najbolje momčadi Europe, tako smo i mi u skupini s jakim klubovima. Možda nam je svima najviše žao jer smo protiv Seville imali par sjajnih prilika i šteta što nismo zabili", kazao je Livaković nakon utakmice, piše službena stranica Dinama.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo