KAD JEDNOME SVANE, DRUGOME - SMRKNE: / Odlazak Kalinića u Kinu utjecat će na budućnost drugog Vatrenog

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN
Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Nikola Kalinić glavna je nogometna tema ovih dana u Firenci, ali i drugi hrvatski nogometaš Milan Badelj privlači pozornost.

19.1.2017.
15:27
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Dvojica hrvatskih reprezentativaca glavni su aduti Fiorentine ove sezone i navijači s velikom pažnjom prate razvoj situacije oko njihovih mogućih transfera. I dok je Kalinić milimetar od prelaska u kineski Tianjin Quanjian, čini se da ni upravo njegov transfer mogao biti ključan i za sudbinu Badelja.

Image
TALIJANI PIŠU DA JE SVE GOTOVO: /

Kalinić je rekao 'da' Kinezima, godišnje će zarađivati 12 milijuna eura

'Nemaju sredstava za ponudu'

"Čini se da ga Fiorentina nije voljna prodati. Vidjet ćemo što će se događati u sljedećih nekoliko dana. Mislim da zanimanje Rome, Milana i Intera i dalje postoji , ali problem je u tome što nijedan od tih klubova nema financijskih sredstava za službenu ponudu. Osim toga, sve bi moglo ovisiti o sudbini Nikole Kalinića jer ako ga Fiorentina proda za odštetu koja se spominje (između 38 i 45 milijuna eura, op. a.), više neće imati nikakvih financijskih problema i neće se htjeti odreći nijednog drugog člana prve momčadi, čak ni u slučaju dobre ponude", pojasnio je Badeljov agent Dejan Joksimović u razgovoru za ItaliaCalcio24.it.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Badelj ima dobar odnos s Fiorentinom, nikad nije imao nikakvih problema s klubom ili trenerom Paulom Sousom. Zato ga ne zabrinjava mogućnost da ostane u Firenci do kraja sezone. U svakom slučaju, bit ću u Milanu krajem siječnja pa tko zna, možda se dogodi preokret oko transfera", zaključio je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo