JUVENTUS SLOMIO CHIEVO TEK S DVA IGRAČA VIŠE: / Mandžukiću svih 90 minuta

Image
Foto: Screenshot

Stara dama je slomila Chievo tek s dva igrača više.

27.1.2018.
23:34
Screenshot
VOYO logo

U susretu 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Chievo 2-0 preuzevši barem do nedjelje prvo mjesto na ljestvici Serie A.

MANDŽUKIĆ ASISTIRAO ZA POBJEDU JUVENTUSA:

Torinska "Stara dama" je slomila Chievo tek s dva igrača više. U 37. minuti je isključen Samuel Bastien, a 61. minuti je pocrvenio i Fabrizio Cacciatore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest minuta kasnije Juve je stigao do vodstva. Filippo Bernardeschi je povratnom loptom uposlio Samija Khediru koji je zabio za vodstvo gostiju. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Gonzalo Higuain u 88. minuti postigavši pogodakl glavom na ubačaj Douglasa Coste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić je odigrao cijeli susret za Juve.

U ranije odigranom susretu Atalanta je na gostovanju pobijedila Sassuolo 3-0 golovima Andrea Masiella (30), Bryana Cristantea (83) i Rema Freulera (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici sa 56 bodova, dva boda više od Napolija kojeg u nedjelju očekuje domaći ogled protiv Bologne. Na trećem mjestu je Lazio sa 46 bodova, Inter ima 43 boda na četvrtoj poziciji, a peta je Roma sa 41 bodom. Chievo je na 13. poziciji sa 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI: Chievo - Juventus 0-2 (Khedira 67, Higuain 88) Sassuolo - Atalanta 0-3 (Masiello 30, Cristante 83, Freuler 86)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo