VIDEO: / Kakvo razbijanje protivnika u derbiju!

Pobjedu protiv Rome u Torinu u srazu 34. kola Serije A Juventus je praktički osigurao nakon nepunih pola sata igre. Završilo je 4:0 za Staru damu.

23.4.2012.
8:45
VOYO logo

Dvama vrlo lijepim golovima Artura Vidala, u 4. i 8. minuti, Juventus je već u vrlo ranoj fazi utakmice stigao do rezultata koji je sugerirao tri boda za vodeću momčad prvenstva. Prvi gol je Vidal zabio lijevom, a drugi desnom nogom. Postao je tako tek drugi igrač ove sezone u Seriji A koji je zabio dva gola prije 10. minute utakmice. Prvi je Romin kapetan Francesco Totti, koji je u ovoj utakmici svih 90 minuta ostao među pričuvama.

Nakon što je Vidal obavio svoj dio posla, na scenu je stupio Claudio Marchisio. Prvo je u 27. minuti iznudio, ali baš doslovno iznudio dvojbeni kazneni udarac, pritom je još i vratar Rome Martin Stekelenburg dobio crveni karton zbog prekršaja. Gianluca Curci, koji je umjesto njega stao na gol (izašao je Borini), obranio je mlaki udarac Pirla s bijele točke, ali se lopta odbila točno na nogu nekadašnjem veznjaku Milana, koji je ovoga puta bio precizan za 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marchisio je lijepim udarcem iz daljine postavio konačnih 4:0 u 53. minuti. Sve ostalo je uglavnom bilo odrađivanje posla. Roma je u cijeloj utakmici imala jedan udarac u okvir, Juventus 9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Juventus i dalje neporažen u prvenstvu, upisao je 19. pobjedu, šestu zaredom, uz 14 remija. Na vrhu ljestvice se odlijepio tri boda ispred Milana. Roma je na šestom mjestu. Za Napolijem zaostaje jedan bod, za Udineseom dva, a za trećeplasiranim Laziom pet, tako da je borba za izlazak na europsku pozornicu, Ligu prvaka ili Europa ligu, i dalje otvorena za Vučicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo