JUVE NUDI ZAMJENU ENGLESKOM VELIKANU: / Mandžukić na zimu seli u Premier ligu!?

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Iako je ljetni prijelazni rok tek nedavno završio, po europskim su medijima već krenula nagađanja o tome što će se događati na zimu, a u središtu jedne od priča je i naš Mario Mandžukić.

16.9.2016.
14:11
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Hrvatski napadač pomalo pada u drugi plan u Juventusu nakon što je talijanski prvak prije nekoliko tjedana za 90 milijuna eura doveo prošlosezonskog prvog strijelca Serije A Gonzala Higuaina. Protiv Sassuola je tako ušao u igru tek u 70. minuti, a protiv Seville uopće nije igrao.

Wenger dugo prati Mandžukića

Portal Calciomercato tvrdi da će Juventus na zimu pokušati dovesti čileanskog napadača Alexisa Sancheza iz Arsenala, a Topnicima će u zamjenu ponuditi upravo Mandžukića. Sanchez je trenutačno u pregovorima sa čelnicima londonskog kluba oko produljenja ugovora, ali navodno stvari ne idu prema planu zbog prevelikih financijskih zahtjeva čileanske zvijezde. Juventusov direktor Giuseppe Marotta iznimno cijeni Sancheza i navodno će pokušati iskoristiti priliku da ga dovede u Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, nije tajna da menadžer Arsenala Arsene Wenger prati Mandžukića još od dana kada je igrao za Bayern i Juventus je spreman ponuditi 30-godišnjeg hrvatskog napadača ne bi li se lakše dokopao Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo