ŠUŠKA SE

JUVE NUDI ZAMJENU ENGLESKOM VELIKANU: Mandžukić na zimu seli u Premier ligu!?

Iako je ljetni prijelazni rok tek nedavno završio, po europskim su medijima već krenula nagađanja o tome što će se događati na zimu, a u središtu jedne od priča je i naš Mario Mandžukić.

Hrvatski napadač pomalo pada u drugi plan u Juventusu nakon što je talijanski prvak prije nekoliko tjedana za 90 milijuna eura doveo prošlosezonskog prvog strijelca Serije A Gonzala Higuaina. Protiv Sassuola je tako ušao u igru tek u 70. minuti, a protiv Seville uopće nije igrao.

Wenger dugo prati Mandžukića

Portal Calciomercato tvrdi da će Juventus na zimu pokušati dovesti čileanskog napadača Alexisa Sancheza iz Arsenala, a Topnicima će u zamjenu ponuditi upravo Mandžukića. Sanchez je trenutačno u pregovorima sa čelnicima londonskog kluba oko produljenja ugovora, ali navodno stvari ne idu prema planu zbog prevelikih financijskih zahtjeva čileanske zvijezde. Juventusov direktor Giuseppe Marotta iznimno cijeni Sancheza i navodno će pokušati iskoristiti priliku da ga dovede u Torino.

S druge strane, nije tajna da menadžer Arsenala Arsene Wenger prati Mandžukića još od dana kada je igrao za Bayern i Juventus je spreman ponuditi 30-godišnjeg hrvatskog napadača ne bi li se lakše dokopao Sancheza.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr