JUVENTUS NE ODUSTAJE: / Talijani i dalje sele hrvatskog reprezentativca u redove prvaka

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
22.4.2016.
23:00
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Desna strana Juventusove momčadi definitivno će trebati osvježenje na više pozicija, a dosta 'labavo' to djeluje u zadnjem redu na mjestu koje pokriva Stephan Lichtsteiner. Baš ondje se Vrsaljko spominje kao potencijalna kupnja, a konkurent 24-godišnjem nogometašu Sassuola u tim je planovima Udineseov Silvan Widmer.

"Imam veliki respekt prema klubu, gdje svakodnevno osjećam kako me poštuju i cijene. Ništa mi ne nedostaje u Sassuolu. Sjest ćemo na kraju sezone, te zajedno odlučiti što i kako dalje. Ima vremena”, nedavno je na tu temu izjavio Vrsaljko, svjestan da Juventus nije jedini klub koji ga prati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresiranih ima još

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac jednako se tako spominjao u kombinacijama oba milanska prvoligaša, ali i španjolskog prvaka Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Juventusa nadalje tiče, nepoznata je igračka budućnost Juana Cuadrada, igrača koji može dobro pokriti nekoliko pozicija na desnoj strani u sastavu Massimiliana Allegrija. Kolumbijac je samo na posudbi u klubu i izglednim se čini da bi se mogao vratiti u Chelsea kojeg preuzima Antonio Conte, strateg koji se divi onome što nekadašnji Fiorentinin nogometaš radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo