JURIŠ SUBAŠIĆEVOG MONACA DJELUJE NEZAUSTAVLJIVO: / Mladi Mbappe za knjige rekorda

Image

Nogometaši Monaca nastavili su svoj juriš prema naslovu francuskih prvaka. Najuvjerljivija momčad Ligue 1 u nedjeljnoj utakmici 28. prvenstvenog kola dočekala je Nantes i ispratila ga pobjedom 4-0

5.3.2017.
23:04
VOYO logo

Sa sigurnim Danijelom Subašićem na vratima Monaco je stigao do 82. pogotka sezone i 65. boda na ljestvici čije vodeće mjesto drži ispred branitelja naslova PSG-a i Nice koji imaju tri boda manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylian Mbappe, momak koji je oko Božića napunio 18 godina, bio je dvostruki strijelac za Monaco nakon što je bio precizan u 4. i 45. minuti susreta. Napadač kojem predviđaju krasnu sportsku budućnost postao je u nedjelju najmlađi igrač francuskog prvenstva u posljednjih 30 godina s barem deset pogodaka uz svoje ime. Usporedbe radi, postigao je više pogodaka za Monaco (16-15) od u Manchester United prodanog Anthonyja Martiala, i to u 27 nastupa manje.

Valere Germain i Fabinho (s bijele točke) zaokružili su pobjedu Monaca kojem je ovo bila petnaesta ovosezonska ligaška utakmica u kojoj su postigli minimalno tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ligue 1, rezultati 28. kola: Monaco - Nantes 4-0 Lorient - Marseille 1-4 Toulouse - Lille 1-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo