JUNAK VATRENIH JE OPTIMIST: / Kramarić najavio ogled protiv Grčke i ulio nadu hrvatskim navijačima

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo, poznato je od utorka kada je održan ždrijeb, hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Grčke.

18.10.2017.
16:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Napadač Hoffenheima našao se u startnoj postavi Vatrenih u posljednjoj utakmici kvalifikacija po skupinama, toj kijevskoj, prvoj koju je s klupe vodio Zlatko Dalić. Svoju je priliku kod smijenjenog Ante Čačića u pravilu čekao s klupe. Reagirao je Kramarić baš kako su se Dalić i većina hrvatskih navijača nadali, dva udarca sjela su iza Pjatova i Hrvatskoj se otvorila prilika da protiv Grčke u baražu izbori odlazak u Rusiju sljedeće godine.

"Svi znamo kakva je Grčka; čeka nas borbena i agresivna momčad koja se često služi i kakvim provokacijama. Na takve stvari moramo biti spremni, tu ne smijemo reagirati. U Grčkoj će biti jako dobra atmosfera, ali jasno je da se najviše nas pita. Mi smo pojedinačno bolja momčad, ako budemo pravi u Zagrebu probit ćemo ih na vrijeme. Očekujem da će se Grčka braniti u Zagrebu, tu nam je cilj što prije probiti njihov blok. Znamo da neće biti lagano, ali ulog je velik - Svjetsko prvenstvo. Mislim kako puno toga ovisi o prvoj utakmici, ako u Zagrebu uhvatimo pozitivan rezultat oni će nas u Pireju morati napasti. A tada će i nama sve biti puno lakše", kazao je Kramarić za Goal i secirao igru posljednje prepreke Vatrenih na putu do Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom je naglasak stavio na njihovu posljednju liniju. Dodao je Hoffenheimov napadač da je u baražu želio izbjeći Švedsku, no i odbio odgovoriti je li zadovoljan onime što su kuglice dodijelile. Kazao je tek:

"Optimist sam, vjerujem da smo bolja momčad i da ćemo ispuniti naše ciljeve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo