JUNAK EURA: / Bilić otkrio što je napisao u poruci čovjeku kojem se klanja cijeli svijet

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
14.6.2016.
22:39
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Francuzi su u prvoj utakmici prvenstva kojem su domaćini teže od očekivanja svladali Rumunje s 2-1, a apsolutno najbolji igrač na terenu bio je upravo Payet (29) kojem je to bio prvi nastup na velikom natjecanju. Payet je u 57. minuti asistirao Olivieru Giroudu za vodeći gol Tricolora, a potom je u 89. minuti fantastičnim pogotkom donio pobjedu Francuskoj.

Svi napadi preko njega

"Prije utakmice Francuska - Rumunjska u petak poslao sam Payetu poruku i zaželio mu sve najbolje. U poruci je stajalo: 'Uživaj, ništa ne moraš dokazivati, ti si najbolji igrač tamo.' Nisam bio u krivu, zar ne? Bio je fantastičan, ne samo zbog pobjedničkog gola, nego i sveukupno. Francuska je cijelo vrijeme igrala preko njega", napisao je Bilić u kolumni za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je Payet bio na lijevoj strani, Francuzi su napadali po toj strani. Kad je otišao u sredinu, napadali su kroz sredinu. Nevjerojatno je kako je u toj jakoj francuskoj reprezentaciji većina igrača tražila Dimitrija. Čudesno je to, posebno kad se uzme u obzir da nije bio standardan u reprezentaciji. Morao se dokazati", dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo