VIDEO: / Junaci cijelog svijeta bacili Hrvatsku na rub očaja!

Image
Foto: Profimedia

Svaka čast! Meksikanci su u utorak navečer postali sportski junaci svijeta i treba im čestitati. Odigrali su herojski i pokazali kako se igra protiv Brazila kad ovima ne pomažu suci.

18.6.2014.
0:47
Profimedia
VOYO logo

Matematika je jasna. Ako Vatreni nakon remije Brazila i Meksika žele izboriti drugi krug, moraju pobijediti u obje preostale utakmice u skupini A. Prvo u srijedu Kamerun, a onda sljedećeg ponedjeljka i Meksiko.

A to će, moramo priznati, biti jako teško. Pogotovo nakon ovoga što su u utorak navečer prikazali Meksikanci. Takav otpor Brazilu, na njihovom terenu, u tako važnoj utakmici, već dugo im nitko nije pružio. Daleko od toga da je rezultat realan. Brazilci su imali barem tri zicera, tri prilike koje bi gotovo mogli svrstati u rang jedanesterca, ali igrač utakmice, vratar Guillermo Ochoa, sve je to skinuo, uz još nekoliko vrhunskih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je obranio zadnji zicer pred kraj utakmice, ostao je stajati na crti i sam se sebi nasmijao u čudu.

Jer Meksiko je sada na rubu drugog kruga Svjetskog prvenstva, Brazilci ne mogu ni zamisliti da će prokockati sva tri boda u zadnjoj utakmici protiv Kameruna, a Hrvatska je zato u nezavidnoj situaciji. A sve je to Meksikancima donio golman Ajaccija, francuskog drugoligaša koji, zapravo, traži novi klub!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele li i drugi krug, Vatreni sada moraju pobijediti i Kamerun i Meksiko. Druge opcije su prilično nerealne.

U svakom slučaju, sad je na našim Vatrenima da odigraju herojski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guillermo Ochoa, vratar meksičke reprezentacije, obranio je svih 6 udaraca koje su brazilski nogometaši uputili u okvir njegovog gola. Niti jedan drugi vratar nije imao više obrana dosada na utakmicama ovog Mundiala u Brazilu…

Ochoa je, prema tome, statistički odradio najuspješniju utakmicu dosad od svih golmana na svjetskoj smotri. Međutim, statistika neće otkriti koliko su to bili teški i zahtjevni udarci koje je skinuo 28-godišnji vratar francuskog Ajaccija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, omjer u udarcima bio je 15-13 u korist Brazila, a u udarcima u okvir gola 6-2. Brazilci su izveli četiri kornera, jedan više od Meksika…

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo