'JUČER JE UMRO MOJ SAN': / Pročitajte emotivno pismo kojim se Ranieri oprostio od Leicester Cityja

Image
Foto: AFP
24.2.2017.
21:05
AFP
VOYO logo

"Jučer je umro moj san", uvod je pisma kojeg su tek rijetki očekivali; prema izjavi privremenog rješenja na trenerskoj poziciji Craiga Shakespearea – nitko.

"Nakon prošlosezonske euforije, nakon što smo okrunjeni prvacima Premier lige, sve o čemu sam sanjao bilo je ostanak u Leicester Cityju, klubu kojeg volim, zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, to se nije dogodilo", nastavio je Ranieri koji je potom počeo nizati zahvale svima, pa došao i do sada već svog bivšeg kluba i navijačima kojima je zahvalio što su ga prihvatili od prvog dana. Poručio im je da i on njih voli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nikada ne može oduzeti ono što smo zajedno napravili. Nadam se da ćete se toga sjetiti i smijati se svaki dan na isti način na koji ću i ja to činiti. Bilo je to divno vrijeme, sretno, nikad ga neću zaboraviti. Bilo je zadovoljstvo i čast s vama biti prvakom", poručio je za kraj.

Zanimljivo je vidjeti i kako je do smjene trenera došlo, a o njoj je pričao sada aktualni menadžer Shakespeare:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon povratka iz Seville, otišao sam kući. Nakon nekog vremena nazvao me je sportski direktor Jon Rudkin i rekao mi je što se događa, te me je zamolio da vodim momčad u sljedećoj utakmici. Bio sam šokiran. Deset minuta kasnije klub je objavio da je raskinuo suradnju s Ranierijem. Bilo je frustracija zbog loših rezultata, ali Ranieri nije izgubio kontrolu nad svlačionicom. Nemam nikakvih saznanja o tome da su navodno neki igrači razgovarali sa vlasnicima. Za to čujem prvi puta. Na treninzima nikad nije bilo nikakvih problema, igrači se ponašaju profesionalno i siguran sam da su razočarani zbog toga što je trener ostao bez posla. Uvijek sam imao dobar odnos sa Ranierijem, od početka do kraja. Niti sam ja imao problema s njim, niti on sa mnom. Razgovarao sam s njime nakon što je vijest objavljena i on mi je zahvalio na podršci. Bio je iznanađen, možda malo šokiran, ali ne i uzbuđen. Zvučao je smireno i razborito, svjestan da se takve stvari događaju u nogometu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo