MOURINHO POPLJUVAO SUCA: / 'Matić je imao pravo. To je mogao biti kraj njegove karijere'

Malo tko je mogao očekivati da će u subotu Chelsea propustiti pobijediti slabašni Burnley na Stamford Bridgeu. Ali utakmica 26.

22.2.2015.
19:36
VOYO logo

Srpski veznjak je pocrvenio zbog naguravanja nakon pretpljenog teškog prekršaja i propustit će sljedeće tri utakmice, ali kontroverzni portugalski strateg tvrdi da je Burnleyjev igrač Ashley Barnes taj kojeg je trebalo drastično kazniti zbog prethodnog brutalnog prekršaja na Matiću kada mu je kopačkom išao na cjevanicu lijeve noge.

"Kraj karijere. Ne mogu pronaći prave riječi za ono što je taj igrač napravio. Ne mogu naći jači pridjev nego jednostavno kažem kraj karijere. Matić je sretan čovjek i imao je pravo zato što je izgubio živce", objasnio je Mourinho za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koje su posljedice što je Matić nagueravao drugog igrača? Nikakve. Ovaj je otišao. Posljedica starta na Matića mogao je biti kraj karijere."

//www.dailymotion.com/embed/video/x2hrcfd

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho u razgovoru nije propustio komentirati ni nepravedno nedosuđeni jedanaesterac nad Diegom Costom nakon starta Shackella, a engleski mediji pišu da bi ga Engleski nogometni savez (FA) lako mogao kazniti zbog kritiziranja suca Martina Atkinsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo