'Ono je možda najveća stvar koju sam vidio u klubu!'

29.4.2012.
14:51
VOYO logo

Podsjetimo, Terry je u 37. minuti ogleda isključen jer je koljenom udario Alexisa Sancheza u butni mišić dok se igra odvijala daleko od njih.

Iako je Barcelona nedugo nakon toga povela s 2:0, Chelsea je do kraja uspio izvući 2:2, pa je nakon londonske pobjede 1:0 izborio finale u kojem će 19. svibnja igrati protiv Bayerna u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim reći koliko mi je žao zbog mog postupka, što sam stavio suigrače i menadžera u onako tešku situaciju u ranoj fazi tako važne utakmice. Odmah nakon utakmice sam se ispričao treneru, suigračima i svima u klubu. Dovoljno sam iskusan da znam kada sam pogriješio, a u utorak sam očigledno napravio veliku pogrešku. Žao mi je zbog toga i dužan sam to javno reći zbog naših navijača", poručio je Terry te nastavio.

"Ono što su moji suigrači napravili nakon mog isključenja, rezultat koji su ostvarili i način na koji su do njega došli, jedna je od najvećih stvari koju sam ikada vidio u Chelseaju otkad sam njegov član. Ne samo zbog rezultata, već i zbog načina na koji smo stigli do njega. U trenucima kada se činilo da je sve krenulo po zlu, kada smo igrali s igračem manje protiv jedne od najboljih momčadi svih vremena, momci su odigrali nevjerojatnu partiju. Jako sam ponosan zbog toga na njih. Ova momčad je zaslužila odigrati finale Lige prvaka", zaključio je Terry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo