'Mourinho je toliko lud da mu treba luđačka košulja'

Uoči susreta Barcelone i Reala u španjolskom Superkupu javila se legenda katalonskog kluba Johan Cruyff koji je podigao prašinu obrušivši se na Josea Mourinha i predsjednika Barçe Sandra Rosella

23.8.2012.
11:25
VOYO logo

Legendarni nizozemski nogometaš Johan Cruyff ne govori često i puno, ali kad on otvori 'paljbu' frca na sve strane.

"Mourinho? Bio je ništa kao nogometaš i sad se pokušava dokazati. Sebe naziva posebnim, jest, on je poseban, jer jedino on može biti dovoljno lud da izjavi takvo nešto. Toliko je lud da mu treba luđačka košulja", 'opalio' je Cruyff po treneru Reala, ali pošteđen nije ostao ni predsjednik njegove Barcelone Sandro Rosell. "Izgleda da on ne shvaća Barcelonin moto 'više od kluba'. Barçina filozofija je stvaranje igrača, a ne kupovina. U tom se nas dvojica nikako ne bismo mogli složiti", istaknuo je Nizozemac koji ne vjeruje previše ni novom treneru Titu Vilanovi za kojega kaže da se tek mora dokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu priliku imat će u četvrtak navečer kada se Barcelona i Real sastaju u El Clasicu.

"Tretirat ćemo Superkup s punim poštovanjem", poručio je trener Barcelone uoči utakmice protiv najvećeg rivala i tako odgovorio Mourinhu koji je Superkup prozvao najmanje važnim trofejem za koji će se Kraljevski klub boriti ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vilanovi će okršaj protiv Madriđana biti prvi El Clasico otkad je u funkciji glavnog trenera. Tvrdi, međutim, da zbog toga ne osjeća ni najmanji pritisak. "Ne bih mogao raditi svoj posao dobro da mislim da će se svijet srušiti ako izgubimo. Moramo se paziti Realovih kontranapada, ali igramo kod kuće i svi znaju našu snagu", poručio je Vilanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je za kraj da će kapetan Carles Puyol sigurno igrati unatoč lakšoj ozljedi, te da još nije odlučio hoće li dati priliku Alexu Songu koji je prije koji dan došao iz Arsenala.

Prva utakmica Superkupa igra se u četvrtak na Camp Nouu s početkom u 22.30 sati. Uzvrat je šest dana kasnije u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo