Odlazak iz Dinama: Prvak ostao bez dokapetana

Jerko Leko je napustio Dinamo i otišao je na posudbu u - Lokomotivu i tako je postao treći igrač hrvatskog prvaka koji je tijekom ovog prelaznog roka završio u filijali.

4.8.2014.
17:51
VOYO logo

"Želim se zahvaliti svima u Dinamu koji će uvijek biti moj klub, a razlozi mojeg odlaska su vrlo jednostavni: odlično se osjećam i želim igrati. U Dinamu trenutno nisam bio u prvom planu i nakon razgovora s čelnicima kluba lako smo se dogovorili kako je najbolje rješenje odlazak na posudbu", kazao je Leko koji se u Dinamo vratio nakon inozemne avanture u ljeto 2011. godine. Ukupno je odigrao 163 utakmice i zabio 28 golova, a taj učinak je ugradio u čak osam trofeja (po tri prvenstva i Kupa, te dva Superkupa.)

Leki su 34 godine, a igrao je za kijevskog Dinamovog imenjaka, te Monaco i turski Bucaspor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da još mogu igrati nogomet na visokom nivou i puno pružiti na terenu. Osim sportskih motiva kojih mi ne nedostaje, Lokomotiva je klub visokih ambicija gdje mogu i svojim iskustvom pomoći mladim igračima", rekao je Jerko pa zaključio za službenu Dinamovu stranicu:

"Želio bih se zahvaliti Dinamu gdje su prepoznali kako imam još nogometnih ambicija i pustili me da odem na posudbu. Uvijek sam radije birao igranje; jednako s 18 godina kao i danas. Dinamu želim puno sreće u nastavku kvalifikacija i pobjede u svim utakmicama. Naravno, osim protiv Lokomotive."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo