JELIČIĆ PONOVNO BEZ MILOSTI: / 'Dinamo je negledljiv, a zašto Kek ne koristi širinu kadra, to samo on zna'

Image
Foto: Screenshot

Joško Jeličić je bio vrlo kritičan prema nogometašima Rijeke nakon njihova poraza u jadranskom derbiju protiv Hajduka.

4.12.2017.
20:40
Screenshot
VOYO logo

Nekadašnji nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić u HRT-ovoj je emisiji Stadion komentirao derbi 18. kola hrvatskog prvenstva u kojem su Splićani na Rujevici svladali Rijeku s 2-1.

Hajduk je nakon više od pet i pol godina došao do pobjede u jadranskom derbiju. Konkretno, posljednji su put Splićani svladali Rijeku davnog 21. ožujka 2012. godine. Otada do ovog vikenda ove su dvije momčadi odigrale 20 međusobnih dvoboja, a Hajduk nije znao kako do pobjede. U subotu je napokon slavio pogocima Bašića i Ercega, a mladi vratar Letica je skinuo jedanaesterac Gavranoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ŠOK NA RUJEVICI: /

Damir Mišković napušta Rijeku nakon što mu je Armada poslala poruku upozorenja?

Image
ŠOK NA RUJEVICI: /

Damir Mišković napušta Rijeku nakon što mu je Armada poslala poruku upozorenja?

'Kopić psihološki podigao momčad'

"Hajduk je imao jako tešku utakmicu u srijedu protiv Osijeka i jako se potrošio, a osim toga je igrao na Rujevici bez četvorice standardnih prvotimaca. Malo nas mu je davalo šanse i tim više treba čestitati treneru Željku Kopiću i dečkima, njihova agresivnost je bitno pojačana u odnosu na prije, ali još je uvijek očit manjak samopouzdanja. I Kopić je svjestan da je ovo još daleko od onog što želi, dosta toga određuje i deficit kadra, ali je na psihološkom planu napravio jako puno", naglasio je Jeličić.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Željko Kopić

Osvrnuo se i na izjavu Rijekina trenera Matjaža Keka koji je rekao da je sugerirao da je njegovu momčad u posljednje vrijeme napustila sreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječani su primili dva gola kakva se ne primaju u vrtiću. Ove su sezone 12 puta izgubili, previše je to da bismo pričali o slučajnosti. Jako im je palo samopouzdanje u odnosu na prošlu sezonu. Imaju širinu kadra, a zašto je Kek ne koristi, najbolje zna on sam. Zbog te potrošenosti je dosta igrača ozlijeđeno", istaknuo je Jeličić.

'Kod Dinama nema nikave kreacije'

Prokomentirao je i Dinamo koji je u nedjelju teškom mukom svladao Inter (1-0). Zagrepčani ne briljiraju, ali imaju velikih 12 bodova više od Hajduka i Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz Manchester City i Barcelonu, Dinamo je praktički jedina neporažena momčad, ali i dalje igra negledljiv nogomet. Osvaja bodove, ali tu nema nikakve kreacije. Teško dinamovci osvajaju zadnju trećinu, pod obvezno im treba jedan playmaker i jedan napadač. Jako se muče, vidjelo se to i protiv Slavena i Rudeša, a u nedjelju su stvorili samo jednu priliu. Ali najvažnije je da imaju plus 12", naglasio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo