Jedno je sigurno – Modrić je u katastrofalnom stanju!

Po tko zna koji put, španjolski mediji pustili su 'bijeli dim' za transfer Luke Modrića iz Tottenhama u madridski Real.

21.8.2012.
8:56
VOYO logo

Problem je što, navodno, menadžer londonskoga kluba Andre Villas-Boas neprestano nailazi na odbijenice. Od Joaoa Moutinha je odustao jer Porto ne pristaje na manje od 40 milijuna eura, a Spursi toliko neće dobiti ni od prodaje Modrića (As spominje 30 milijuna eura plus pet milijuna bonusa), dok je njihova ponuda za nogometaša Rennesa Yannicka M'Villu od 16 milijuna eura odbijena.

As je sigurno u pravu, ako već nagađanja oko transfera nisu točna, u tome da će hrvatski reprezentativac biti u katastrofalnom fizičkom stanju kad i ako prijeđe u Real jer Luka i dalje trenira sam, odvojeno od momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, navode da nakon povratka s reprezentativne akcije protiv Švicarske nije vježbao jer se nadao da će transfer biti riješen, no opet je ostao razočaran. U cijeloj toj priči najviše bi mogla izgubiti hrvatska reprezentacija, koja za manje od tri tjedna započinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo utakmicama protiv Makedonije i Belgije. Sada je već jasno da naš najbolji igrač neće biti potpuno spreman za ta dva vrlo važna okršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo