JEDINA I PRAVA ISTINA: / Džajić otkrio kako je doveo Prosinečkog u Zvezdu

Image
Image
9.10.2015.
9:17
VOYO logo

Postoje razne priče o tome kako je Prosinečki 1987. prešao iz Dinama u Crvenu zvezdu, i danas se raspravlja o tome tko je kriv što je popularni Žuti otišao u redove ljutog rivala, a svoju istinu ima i Džajić. Po njemu se sve zapravo dogodilo prilično slučajno.

Ujak sredio probu

"Ovo je jedina i prava istina! Zvezda je igrala protiv Dinama u Zagrebu i bila je velika gužva prije utakmice. I meni prilazi jedan čovjek i govori mi da je on ujak Robertu Prosinečkom. Krenuo je pričati o Robertu, tražio da dođe na probu i spominjao je neki ugovor, a ja sam ga se htio otarasiti i samo sam mu rekao: 'Neka mali dođe u utorak na probu.' Tako je bilo", započeo je Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao je utorak i ja sam otišao pogledati trening. Odmah sam primijetio jednog plavog momka i pitao sam se otkud on, jer sam zaboravio na onaj razgovor iz Zagreba. Tehnika i taj nevjerojatni talent su se odmah primijetili. Onda sam rekao da ga pozovu i na poslijepodnevni trening s rezervama i tu smo ga odlučili uzeti. Njegov otac je tada zaplakao", dodao je Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je u Zvezdi postao jedan od najboljih svjetskih veznjaka toga doba. S beogradskim je klubom 1991. osvojio Kup prvaka što mu je donijelo transfer u Real Madrid. Od 2010. do 2012. je bio i trener diva s Marakane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo