JE LI VRIJEME ZA ODLAZAK IZ JUVENTUSA? / Europski bogataš ozbiljno zagrizao za Marija Mandžukića!

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (30) više nije u prvom planu u svome klubu Juventusu i nije isključeno da će tijekom zimskog prijelaznog roka promijeniti sredinu.

30.9.2016.
14:14
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Ugledni francuski dnevni list L'Equipe objavio je da zanimanje za Mandžukića pokazuje bogati PSG koji nije uspio angažirati odgovarajuću zamjenu za Zlatana Ibrahimovića koji je ljetos otišao u Manchester United. Edinson Cavani je ove sezone u odličnoj formi (devet golova u osam utakmica), ali Parižani mu traže kvalitetnog partnera u napadu.

Matuidi za Mandžukića?

Na meti im se tako našao Mandžukić kojem se značajno smanjila minutaža u Juventusu nakon dolaska Gonzala Higuaina. Trener Massimiliano Allegri uporno ponavlja koliko cijeni hrvatskog napadača, ali prednost ipak imaju Higuain i Paulo Dybala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pristanu li prodati Mandžukića PSG-u, čelnici Juventusa bi zauzvrat mogli tražiti Blaisea Matuidija kojeg su neuspješno pokušavali dovesti tijekom ljeta. Problem bi, ipak, mogla predstavljati činjenica da je Stara dama ljetos ostala bez Simonea Zaze (West Ham) i Alvara Morate (Real Madrid), pa eventualnim odlaskom Mandžukića ostala 'kratka' s napadačkim opcijama. Za rasplet ove priče morat ćemo pričekati siječanj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo