JE LI SLAVEN LICEMJER? / Poznati trener otkrio pravu istinu o Bilićevom odlasku iz West Hama

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Čvrsta odluka Dimitrija Payeta da više neće igrati za West Ham i razočaranje Slavena Bilića teme su koje je ovih dana nemoguće zaobići u engleskim medijima.

18.1.2017.
7:30
AFP
VOYO logo

Francuski nogometaš je u ljeto 2015. došao iz Marseillea i brzo se nametnuo kao najbolji igrač West Hama. Odigrao je sjajno i na Europskom prvenstvu u dresu Tricolora i bilo je jasno da će ga Bilić teško zadržati. Uspio je u tome prošlo ljeto, ali čini se da je ove zime došao kraj ljubavi. Payet je poručio klupskim čelnicima da više ne želi igrati u West Hamu i da se želi vratiti u Marseille što je posebno teško palo hrvatskom stručnjaku.

Image
BILIĆ IPAK MORA POPUSTITI: /

West Ham pristao prodati najveću zvijezdu, zna se i ime novog kluba

Želio ga Tottenham

"Ljutit sam i iznevjeren što želi napustiti West Ham. On je naš je najbolji igrač i zbog toga smo mu dali novi ugovor. Sve smo mu dali i uvijek smo bili uz njega", s ogorčenjem je pričao Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšeg hrvatskog izbornika je, međutim, na zub uzeo dio medija i navijača, proglasivši ga licemjernim zbog načina na koji je sam 1997. kao igrač napustio West Ham. Bilić je dobio ponudu Evertona i silno je želio otići što je razočaralo tadašnjeg trenera Harryja Redknappa. No Bilić nikad nije odbio igrati i na koncu je ipak ostao do kraja sezone i pomogao Čekićarima da izbore ostanak u Premier ligi. Što se točno tada događalo, prepričao je u radijskoj emisiji na TalkSportu Redknapp, otkrivši i da je hrvatski stoper umalo završio u jednom drugom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slaven je bio na putu prema Tottenhamu. Došao je u West Ham i pokazao se savršenim za nas, ali ubrzo je stigla ponuda Tottenhama. Kako bismo ga zadržali, potpisali smo s njim novi ugovor u kojem je stajalo da može otići samo ako mi pristanemo na prodaju. Potom je potpisao još jedan novi ugovor, ali tada se pojavila ponuda Evertona i odlučili smo ga prodati", istaknuo je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek i konj

Osebujni trener za kraj je prepričao i anegdotu vezanu uz Payeta.

"Prošle sam godine na odmoru upoznao čovjeka koji je svog konja nazvao Imamo Payeta. Rekao sam mu da će ga za šest mjeseci morati preimenovati u Imali smo Payeta. Znao sam da će, ako odigra dobar Euro i West Ham se bude borio za ostanak, htjeti otići", kazao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo