Evo kako su Robijevi igrači vrijeđali Grobare!

'Je.. Grobare, je.. Grobare', a potom i 'Grobari, je li nas čujete? Vi ste pi... najveće', vikali su igrači Crvene Zvezde suparničkim navijačima.

22.3.2012.
21:31
VOYO logo

U prvoj utakmici polufinala kupa Zvezda je na Marakani svladala Partizan sa 2:0. Sreću Žutog najbolje je opisala njegova reakcija nakon drugoga gola, kada je u stilu Slavena Bilića na EP-u 2008. u utakmici protiv Turske poletio u zagrljaj svojim pomoćnicima.

Dan poslije Žuti je priznao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću kriti da nas je pomazila sreća. No, nakon dva dana ionako će se pamtiti samo rezultat, a ne dojam. Nije lako pobijediti Partizan, iskusna je to momčad koja najčešće pobjeđuje u presudnim utakmicama", rekao je Prosinečki.

Marakana je prekjučer skandirala Robiju, a njega je fascinirala atmosfera koju je napravilo više od 48.000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je financijska kriza i u klubu i u Srbiji, nitko nema para, ali ljudi su svejedno bili presretni nakon naše pobjede. Pa ostali su skandirati sat vremena nakon zadnjeg sučeva zvižduka", divio se Prosinečki.

Robi se nakon utakmice srdačno pozdravio s trenerom Partizana Avramom Grantom, no nije se želio uspoređivati s Izraelcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grant je veliki trener, uostalom, vodio je i Chelsea. No, ne mogu se uspoređivati s njim. Uostalom, on ima 900.000 eura godišnju plaću (Žuti u Zvezdi ima 144.000 eura godišnje, nap. a.). No, ja u Zvezdi nisam zbog novca", zaključio je legendarni Vatreni.

Pobjedu Crvene Zvezde malo je zasjenilo skandalozno ponašanje njezinih igrača na kraju utakmice. Naime, dio njih došao je podno sjeverne tribine te zajedno s Delijama vrijeđao Partizan. Vratar Zvezde Bajković urlikao je u mikrofon: "Je.. Grobare, je.. Grobare", a potom i "Grobari, je li nas čujete? Vi ste pi... najveće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavni derbi Dinama i Hajduka Prosinečki nije gledao, jer je u to vrijeme skautirao Partizan, no zato je na TV-u pratio poraz Hrvatske od Švedske (1:3).

"Ne volim prijateljske utakmice, one su obično najgora stvar za klubove i reprezentaciju. Modrić je bio vrlo umoran, zato je igrao u drugoj brzini. No, uopće ne dvojim da ćemo na EP-u dobro igrati", rekao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo