JE LI NAPOKON PRONAŠAO SPAS? / Klub koji obožava Hrvate sprema se dovesti još jednog Vatrenog

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Strinić (30) sve je bliže odlasku iz Napolija u kojem nije dočekao pravu priliku.

8.8.2017.
12:35
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Strinić je u siječnju 2015. došao na San Paolo iz ukrajinskog Dnjipra, ali u talijanskom klubu se cijelo vrijeme borio s minutažom. Prošle je sezone skupio tek 15 nastupa, upisavši pritom dvije asistencije.

Zanimanje Watforda i Galatasaraya?

Ranije ovoga ljeta spominjalo se da su za Strinića zainteresirani engleski Watford i turski Galatasaray čiji je trener naš Igor Tudor. Ništa se, međutim, nije dogodilo i Strinić je i dalje član Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, neće to možda još dugo biti jer ugledna Gazzetta dello Sport u utorak objavila kako je za Strinića ozbiljno zainteresirana Fiorentina. Toskanski klub traži pojačanje na lijevom boku i bacio je oko na našeg nogometaša, a procjena je da bi se cijena za bivšeg hajdukovca mogla kretati oko četiri milijuna eura. Dođe li u Fiorentinu, Strinić će se pridružiti Nikoli Kaliniću, Milanu Badelju i Anti Rebiću, no pitanje je tko će od njih ostati u klubu do kraja prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo