JE LI IPAK U PRAVU?: / Ronaldo nije pričao bez veze kada se žalio i spominjao Kovačića

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Nogometaši madridskog Reala, premda to sigurno neće izustiti u mikrofone, polako se opraštaju od borbe za naslov najbolje momčadi španjolskog prvenstva.

1.3.2016.
10:30
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Upravo je utakmica protiv Atletica, i poraz 0:1 u njoj, bio dvoboj koji je Realu nanio dvostruku štetu. Prvo ih je udaljio od vrha ljestvice, a potom je u analizi viđenog Cristiano Ronaldo verbalno napao neke suigrače, među kojima i hrvatskog veznjaka Matea Kovačića. Naknadni pokušaj ublažavanja izjavljenog teško da će sakriti stvarno stanje stvari u Ronaldovoj glavi, no baš ta druga izjava, a govorio je o nizu ozljeda, može biti manji alibi Realovoj momčadi za stanje na ljestvici.

Image
RONALDO UDARIO PO SUIGRAČIMA: /

'Ne želim reći da su Jese ili Kovačić loši, ali...'

Image
RONALDO UDARIO PO SUIGRAČIMA: /

'Ne želim reći da su Jese ili Kovačić loši, ali...'

Bale propustio 15, Ramos 14 utakmica

Ozlijeđeni igrači Real Madrida u ovoj su sezoni kombinirano propustili 104 utakmice (Gareth Bale 15, Sergio Ramos 14, Carvajal 13, Pepe 12, James 11...), što je poprilično puno ako se zna da je Real u ovoj sezoni odigrao 34 dvoboja. S prosjekom većim od tri prvotimca koji nisu konkurirali za nastup na utakmici i saznanjem da nikoga od njih ozljeda nije na dulje vrijeme eliminirala iz konkurencije za nastup, jasno je koliko je Rafaelu Benitezu bilo, potom i Zinedineu Zidaneu komplicirano posložiti uvodnih jedanaest. Upravo u tome je, vjerojatno, Ronaldo pronašao ishodišnu točku kritike koja je glasila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako momčad ne igra s najboljim igračima teško je osvojiti prventsvo, a ovim putem ne želim nikoga omalovažavati. Volim igrati s Karimom, Baleom, Marcelom i ne želim reći da ostali nisu dobri. Ne želim reći da Jese, Lucas ili Kovačić nisu dobri igrači, ali za osvojiti prvenstvo morate imati najbolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo