JAVIO SE I LUKA MODRIĆ: / Ponajbolji veznjak svijeta poslao poruku svojim fanovima

Image
Foto: AFP

Modrić je s Real Madridom ove godine osvojio pet trofeja, a ovo mu je treći naslov svjetskog prvaka s 'kraljevskim klubom'.

16.12.2017.
23:07
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izjavio je da mu je ovo 'najbolja godina u karijeri', nakon što je s Real Madridom pobijedio brazilski Gremio sa 1-0 u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, a po završetku utakmice izabran za najboljeg igrača natjecanja koje je u subotu završeno u Abu Dhabiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAL ŠESTI PUT NAJBOLJI NA SVIJETU: Čudesni Modrić najbolji igrač turnira! ‘On je s drugog planeta’

"Za mene je ova 2017. bila jako dobra godina, vjerujem najbolja u mojoj karijeri. Ovo je nagrada za sav rad i predanost", rekao je novinarima nakon primanja nagrade.

"Kada te drugi ovako vrednuju, to me ispunja ponosom. Nastavit ću davati sve od sebe za Real Madrid i ovaj dres. Želim i dalje osvajati trofeje", dodao je Modrić koji je u ovom izboru pobijedio klupskog kolegu Cristiana Ronalda, strijelca pobjedničkog pogotka u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARCA STAVILA TOČKU NA I LUKINOJ GENIJALNOSTI: ‘Ne mora dobiti Zlatnu loptu, dovoljno je da se dijeli nagrada Don Luka Modrić’

LUKA MODRIĆ ZASJENIO I VELIKOG RONALDA: Omaleni fantastični Hrvat ponovno je pokazao djelić svoje magije

Modrić je s Real Madridom ove godine osvojio pet trofeja, a ovo mu je treći naslov svjetskog prvaka s "kraljevskim klubom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada igraš svaki dan niti ne razmišljaš o tome, nisi niti svjestan toga. No, na kraju ćemo se sjetiti svega što smo napravili", rekao je 32-godišnji vezni igrač.

Za tjedan dana Real Madrid igra protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idući cilj je nova titula. U dobroj smo seriji, nadam se da ćemo to pokazati protiv Barcelone i smanjiti bodovnu razliku za njom", zaključio je Modrić.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo