IZVANREDNO STANJE! Petev odradio maratonski sastanak: / Donio dvije krucijalne odluke?

Image

Novi trener Dinama Ivajlo Petev dan uoči službenog predstavljanja u klubu održao je sastanak sa stručnim stožerom koji je trajao satima.

29.9.2016.
18:53
VOYO logo

Dinamo je u velikoj krizi. Bivši bugarski izbornik Ivajlo Petev doveden je u Dinamo kao svojevrsnog spasitelja, čovjeka koji bi trebao probuditi momčad i izvući je iz krize. Jer, toliko izgubljenih susreta (čak četiri) u jednom mjesecu, u "crnom" rujnu za Modre, ne pamte ni najstariji klupski kroničari.

NOVI TRENER MODRIH ZAPOČEO SUDBONOSNU MISIJU: Počela povijesna akcija izvlačenja Dinama iz krize

DINAMO PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: ‘Uvijek sam želio raditi u ovakvom klubu i samo mi je jedno na pameti’

Svi u klubu shvatili ozbiljnost situacije

Sportske novosti pišu kako se malo tko sjeća da je jedan sastanak trenera i stručnog stožera trajao tako dugo. To znači da su svi u klubu shvatili ozbiljnost situacije, da su se maksimalno mobilizirali te da znaju kako više nemaju pravo na krivi korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

IVAJLO PETEV U AKCIJI: Prodrmao je svoje nove igrače, Hajduk je pred vratima

Image

IVAJLO PETEV U AKCIJI: Prodrmao je svoje nove igrače, Hajduk je pred vratima

"Bilo je već teških trenutaka, teških situacija kad su se u Maksimiru mijenjali treneri, ali čini nam se kao je Petev preuzeo Dinamo možda u najtežem trenutku od svih ostalih trenera otkako je neovisne Hrvatske", pišu Sportske novosti i dodaju kako je jedno od prvih pitanja koje Petev mora riješiti je ono, vraća li se Ante Ćorić u momčad?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća li se Ćorić u prvu momčad?

Ćorić je član momčadi, uvijek je u konkurenciji, a sad, hoće li igrati u udarnih jedanaest, biti na klupi ili na tribini, trenerova je odluka. No, za očekivati kako će bugarski trener Ćorića vratiti u prvih 11.

Image
Image

Ante Ćorić

"Ćorić je normalno član naše prve momčadi, trenira s dečkima, a sve je na treneru, kao i na našem mladom igraču", kazao je jučer predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković umjesto Šempera?

Drugo bitno pitanje koje muči navijače Dinama je vratar Adrian Šemper (18). Evidentno je da se radi o iznimno talentiranom vrataru, ali isto tako vidljivo je da nema iskustva i da je trenutno i on u krizi. A kad je tako mladi vratar u krizi, onda ga je bolje mijenjati.

Image
Image

Tako će Petev najvjerojatnije Šemperu oduzeti vratarsku jedinicu i dati je mladom Livakoviću, prvom golmanu mlade reprezentacije i igraču s nešto više prvoligaškog iskustva od Šempera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šemper se protiv Juventusa nije iskazao, imao je onu pogrešku od četvrtog gola Juventusa u 85. minuti susreta. Nakon dvije utakmice u Ligi prvaka jasno je kako Šemper još nije spreman za tranziciju među ozbiljne vratare, jer se radi o golmanu koji je još, praktički do jučer, branio za juniore. Liga prvaka za njega je, očito, preveliki izazov.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo