IZNENAĐUJUĆI POTEZ: / Mourinho na Old Trafford dovodi pojačanje koje nitko nije očekivao!?

Image

Sportski direktor Seville Ramon Rodriguez Verdejo, poznatiji kao Monchi, šokirao je u ponedjeljak čelnike kluba objavom da nakon 16 godina napušta Sanchez-Pizjuan.

31.5.2016.
11:45
VOYO logo

Monchi je posljednjih dana došao u središte pažnje nogometne javnosti nakon što je Sevilla treću sezonu zaredom osvojila Europsku ligu. Sve je zanimalo kako andaluzijski klub uspijeva ostati na vrhu iako svako ljeto ostane bez nekolicine važnih igrača. Razlog je pronađen upravo u Monchiju, nekadašnjem golmanu Seville koji se fantastično snašao u ulozi sportskog direktora koju obnaša od 2000. godine.

Želi ga i Real Madrid?

Monchi je u svome mandatu pokrenuo vrhunsku skautsku službu koja pronalazi kvalitetne i jeftine igrače koji u Sevilli postaju zvijezde i u konačnici klubu donose značajnu zaradu. Posljednjih je godina, tako, Monchi doveo, pa kasnije prodao Adriana, Danija Alvesa, Ivana Rakitića, Seydoua Keitu, Julija Baptistu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Monchijev rad nije prošao nezapaženo i čini se da će ovaj 47-godišnjak karijeru nastaviti u nekom većem klubu. Španjolski dnevnici Marca i AS tvrde da je odlazak iz Seville najavio zbog ponude Manchester Uniteda u kojem ga želi novi trener Jose Mourinho. Iako portugalski stručnjak ima povijest loših odnosa sa sportskim direktorima, navodno se zalaže za uspostavljanje te funkcije i na Old Traffordu, a na njoj želi upravo Monchija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca piše da zanimanje za Monchija već dulje vrijeme pokazuje i Real Madrid, ali i da je Manchester United u prednosti jer mu nudi novi i drugačiji izazov - rad u engleskoj Premier ligi. Moglo bi tako ovo ljeto biti vrlo zanimljivo na Old Traffordu jer osim novog trenera i nekolicine novih igrača koji će sasvim sigurno doći, pojačanje bi moglo sletjeti i u klupske urede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo