IZNENAĐENJE S APENINA: / Bivši Dinamov kapetan ulazi u stručni stožer talijanskog prvoligaša!?

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Dario Šimić trebao bi postati dio stručnog stožera talijanskog prvoligaša Palerma.

22.11.2016.
10:31
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

La Gazzetta dello Sport i La Repubblica navode da je nakon serije loših rezultata predsjednik Palerma Maurizio Zamparini razgovarao s trenerom Robertom de Zerbijem i sportskim direktorom Danieleom Faggianom, a na sastanku je bio i Šimić. On bi, pišu navedeni dnevnici, trebao ući u stručni stožer, a La Repubblica posebno ističe da bi, kao nekadašnji stoper Intera i Milana, mogao pomoći mladom treneru De Zerbiju (37) u radu s obrambenim igračima.

Posavec, Jajalo, Nestorovski...

Palermo se nalazi u velikoj krizi, izgubio je posljednjih šest utakmica u talijanskom prvenstvu i nalazi se na pretposljednjem mjestu. Unatoč tome, predsjednik kluba je odlučio dati treneru još jednu šansu, a umjesto da ga smijeni, pojačat će mu stožer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je nakon završetka igračke karijere više bio u poslovnim, nego u nogometnim vodama iako obavlja dužnost predsjednika Hrvatske udruge Nogometni sindikat. Odlazak u Palermo bi mu mogao biti novi izazov u karijeri, a ode li na Siciliju, u klubu će naći mladog hrvatskog vratara Josipa Posavca, bivšeg igrača Slaven Belupa i Rijeke Matu Jajala, te prošlosezonskog prvog strijelca HNL-a Iliju Nestorovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo