IZJAVA MLADOG IGRAČA MODRIH IZ SOLINA UZBURKALA DUHOVE: / 'Neki su to krivo protumačili'

Image
Foto: PIXSELL

Nikola Moro ove sezone igra sjajno u dresu Dinama.

6.8.2017.
15:55
PIXSELL
VOYO logo

Uvijek u razgovoru s nama, Nikola je zračio nekom mirnoćom, pristojnošću... Kod njega nema neke panike. Čvrsto stoji na zemlji, ne želi da ga, primjerice dobre igre, ponesu. Uvijek ističe kako se nada da će u sljedećoj utakmici igrati, iako mi iz prve ruke znamo da hoće.

SPREMITE SE, VEČERAS SE IGRA NAJVEĆI HRVATSKI DERBI: Splićani u Zagreb doputovali bez pola momčadi

"Ja sam tu, spreman, a na treneru je da vidi hoće li me staviti u igru ili ne", kazat će Nikola Moro, 19-godišnji vezni nogometaš Dinama, rođeni Splićanin iz Solina koji ima jednu malu tajnu. Dobro, nije sad to ne znamo kakva tajna, ali on previše o tome ne govori jer, kako će i sam kazati, nema za tim - potrebe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja sam igrač Dinama, ovaj grb mi je najvažniji i za njega ću sve dati'

"Ja sam igrač Dinama, ovaj grb mi je najvažniji i za njega ću sve dati", riječi su koje Moro zna kazati kad ga se pita o navijanju za Hajduk, a u istom kontekstu jednom je prilikom i nama kazao. Da, dobro ste pročitali. Nikola navija za Hajduk. Što ne treba čuditi, ako se uzme u obzir da je iz Solina. Pa za koga bi trebao navijati, za Sesvete ili Novigrad?!

No, on i njegov otac, kad je došla ponuda iz Zagreba, prihvatili su je. I sami su znali, što nam je i Moro sam otkrio u jednom od prijašnjih intervjua za Net.hr, da je Dinamo ipak bolji klub za nogometno napredovati nego Hajduk. Čista realnost. Nema tu neke zloće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Međutim, Nikola Moro zadnjih je dana pod velikim pritiskom. Iako to svi znamo, iako je dosad to rekao u svim intervjuima i nimalo to ne krije, ali baš niti ne voli kad se to potencira. Moro je nekidan u razgovoru za Novu TV ponovo priznao da navija za Hajduk.

KRUNOSLAV JURČIĆ EKSKLUZIVNO ZA NET.HR O PROBLEMIMA U MAKSIMIRSKOJ 128: ‘Dinamo je neuredna momčad, znam što su sve radili posljednjih godina’

'Naravno da volim Hajduk, ali...'

"Neki su tu moju izjavu krivo protumačili, bilo je različitih reakcija. Rođen sam i do 11. sam godine živio u Solinu, naravno da volim Hajduk, ali Dinamo mi je dao kruh, sad sam igrač Dinama i više od svega želim pobjedu", rekao je jučer Moro za Sportske novosti, koji je osjetio potrebu ublažiti situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno da će za mene ova utakmica biti posebna, ali treba utišati te emocije i dati maksimum na travnjaku. Mislim da smo bolja momčad i bolji skup pojedinaca od Hajduka i da ćemo zaustaviti njihovu seriju", rekao je Moro.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo